Bibelcampingsæson starter med god opbakning og nye initiativer

Årets første to bibelcampinger blev afviklet med god opbakning. Et nyt initiativ til indsamling skal hjælpe med vedligeholdelsen af mødetelte.

Årets bibelcampingsæson i Indre Mission er startet rigtig godt. I Kristi himmelfartsferien blev der afholdt bibelcamping for bedsteforældre og børnebørn på Mørkholt Strand Camping og i Haderup. Det solrige vejr gav den perfekte ramme for forkyndelse, hygge og mange sjove aktiviteter.

På Mørkholt Strand Camping deltog omkring 600 glade deltagere, som nød fællesskabet og fællesmøderne i det store mødetelt med lovsang og inspirerende forkyndelse. I Haderup i Midtjylland var der også stor tilslutning af seniorer og deres børnebørn. "Igen i år var pladsen fuld af glade børn og bedsteforældre, og vi slog atter deltagerrekord med 124 personer," fortæller Katja Steffensen, der er kontaktperson.

Mødeteltene får bannerreklamer

Indre Mission afholder mange teltmøder og bibelcampings rundt om i landet, som samler et stort antal mennesker. Det slider på mødeteltene, og de har brug for vedligeholdelse, hvilket desværre er en omkostningstung opgave.

Derfor vil der som noget nyt blive hængt bannerreklamer på mange af Indre Missions mødetelte. Disse bannere er finansieret af firmaer, som har valgt at sponsorere enten et enkelt bibelcampingarrangement eller endda hele bibelcampinguger. "Nogle sponsorer har valgt at binde sig for et år, mens andre har valgt at støtte bibelcampingen i tre år," fortæller Carsten Mikkelsen, der er koordinator i Indre Missions teltudvalg.

Carsten Mikkelsen fastgjorde bannere på mødeteltet, der blev brugt ved bibelcampingen for bedsteforældre og børnebørn på Mørkholt Strand Camping.

Carsten Mikkelsen understreger, at bannerreklamerne er en ny måde at samle ind til Indre Missions teltarbejde. "Sponsorernes indtægter udgør en alternativ støtteform til teltarbejdet, som ikke ville være opnået på andre måder." Indtil videre har sponsoraterne indbragt 358.000 kroner til vedligeholdelsen af teltene. "Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at indsamle dette store beløb, da vi blandt andet skal udskifte flere teltduge," forklarer koordinatoren, som håber på, at endnu flere firmaer vil træde til som sponsorer.

Med denne kombination af en vellykket start på bibelcampingsæsonen og introduktionen af nye finansieringsmetoder for vedligeholdelse af teltene, ser Indre Mission frem til en spændende og begivenhedsrig sæson.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Folkemødet blev en øjenåbner
Michael Hvergel fløj fra Skjern til Allinge for en dag på Folkemødet. Det lærte ham noget nyt om værdien af den demokratiske samtale. …
Tror journalister det værste om missionsfolk?
Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard, kritiserer mediernes tendens til at viderebringe stereotyper og fejl om missionsfolk uden rettelser. …
Nu har Hotel Hebron højsæson hele året rundt
Der er færre svenske og norske hotelgæster, men til gengæld er der flere tyske, britiske og amerikanske turister, der bruger Hotel Hebron. …

Annoncer