Den kommende bibelcampingsæson lover godt

Deltagerantallet på IM's bibelcampinger nåede sidste år samme niveau som før corona. Indsamlingen til teltstole glæder formanden for teltudvalget, der drømmer om nye teltduge.

Der bliver hvert år slidt på Indre Missions bibelcampingtelte. Nu er der flere af dem, hvor teltdugen skal udskiftes.

I Indre Missions teltudvalg tager man fuld af optimisme snart fat på en ny bibelcampingsæson.

»Vi glæder os over, at deltagerantallet ved vores bibelcampings har nået det samme niveau som inden corona. Den yngre generation præger flere steder arbejdet, og det lover godt for fremtiden,« forklarer Carsten Mikkelsen, der er formand for teltudvalget.

Han er spændt på, hvor stor opbakningen bliver til de forskellige bibelcampings i år. På Skovgårde Bibelcamping skal man allerede skynde sig, hvis man vil have en plads, oplyser han.

Rundt omkring i teltene lyser de nye teltstole op. Formanden er taknemmelig over, at det i løbet af tre år er lykkedes at samle knap en halv million kroner ind til stolene. Nu arbejder teltudvalget på et nyt projekt.

Nye teltduge

Indre Missions bibelcampingtelte er blevet brugt i mange år.

»Det betyder, at vi en gang imellem skal udskifte teltdugene. Det har vi forsøgt at gøre løbende, for hvis vi skulle udskifte alle på én gang, ville det blive en stor udskrivning. Nu har vi tre teltduge, som inden for de næste år skal udskiftes. Hver teltdug koster cirka 125.000 kroner. Vi tænker i forskellige måder at indsamle pengene på, måske ved hjælp af sponsorater,« siger Carsten Mikkelsen.

Teltudvalget har hele tiden fokus på, hvordan de kan hverve nye, frivillige teltmedarbejdere.

»Det ville være rigtig fint, hvis nogle kunne tænke sig at give en hånd med et par uger i løbet af sommeren,« fortæller formanden, der oplyser, at teltudvalget er meget åbent overfor at lave teltmøder nye steder i landet.

»Det kunne være spændende at prøve at lave det i én af storbyerne.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny regionsleder: Troen er mit faste holdepunkt
Den nye leder i Region Nord hedder fra 1. januar Bethina Ladegaard Jensen. Hun blev opmuntret af andre til at søge stillingen og glæder sig til…
Tidligere landsleder får ny rolle i Indre Mission
Daniel Præstholm bringer sin teologiske uddannelse og ti års erfaring fra Indre Mission med sig til en nyoprettet stilling med fokus på familier og…
Nordiske børne- og ungdomsorganisationer udvekslede erfaringer
Landsledere fra de nordiske lande var samlet på Island for at tale om fremtiden og dele erfaringer fra børne- og ungdomsarbejdet. …

Annoncer