Fårevejle Bibelcamping vokser

UngPlus, en gruppe tidligere IMU'ere, har fået deres eget campingområde på Fårevejle Bibelcamping for et par år siden. Det er en medvirkende faktor til, at campingen vokser

Lidt mere end 300 campister har i år indtaget Fårevejle Bibelcamping, og regner man dagsgæster med, ramte man torsdag ca. 350 deltagere.

"Vi var lidt nervøse for, om der ville komme det samme antal deltagere som forrige år. Men vi er flere deltagere i år, end vi var i 2019," fortæller informationschef Lennart Grønkjær-Davidsen, som har taget imod tilmeldinger.

En del af forklaringen på det stigende deltagerantal kan findes i Fårevejles UngPlus, som har sit eget campingområde. En gruppe tidligere IMU'ere tog initiativ til det, fordi de var for gamle til UngCamp og ikke følte sig klar til "voksen-området" på bibelcampingen. Og gruppen vokser.

"Der er kommet en del nye til på UngPlus, og der er mange, der har fået børn de sidste to års tid. Det betyder, at vores legestue er blevet rigtig stor igen," forklarer informationschefen.

I 2018 snakkede man ellers om at nedlægge bibelcampingens legestue, som er for børn fra 0-5 års alderen. Den snak er forstummet.

"Dem, der har været på ungplus, har fået et sted, de kan være og føler sig hjemme, og de bliver ved med at komme på Fårevejle," siger Lennart Grønkjær-Davidsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer