Fårevejle Bibelcamping vokser

UngPlus, en gruppe tidligere IMU'ere, har fået deres eget campingområde på Fårevejle Bibelcamping for et par år siden. Det er en medvirkende faktor til, at campingen vokser

Lidt mere end 300 campister har i år indtaget Fårevejle Bibelcamping, og regner man dagsgæster med, ramte man torsdag ca. 350 deltagere.

"Vi var lidt nervøse for, om der ville komme det samme antal deltagere som forrige år. Men vi er flere deltagere i år, end vi var i 2019," fortæller informationschef Lennart Grønkjær-Davidsen, som har taget imod tilmeldinger.

En del af forklaringen på det stigende deltagerantal kan findes i Fårevejles UngPlus, som har sit eget campingområde. En gruppe tidligere IMU'ere tog initiativ til det, fordi de var for gamle til UngCamp og ikke følte sig klar til "voksen-området" på bibelcampingen. Og gruppen vokser.

"Der er kommet en del nye til på UngPlus, og der er mange, der har fået børn de sidste to års tid. Det betyder, at vores legestue er blevet rigtig stor igen," forklarer informationschefen.

I 2018 snakkede man ellers om at nedlægge bibelcampingens legestue, som er for børn fra 0-5 års alderen. Den snak er forstummet.

"Dem, der har været på ungplus, har fået et sted, de kan være og føler sig hjemme, og de bliver ved med at komme på Fårevejle," siger Lennart Grønkjær-Davidsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny regionsleder: Troen er mit faste holdepunkt
Den nye leder i Region Nord hedder fra 1. januar Bethina Ladegaard Jensen. Hun blev opmuntret af andre til at søge stillingen og glæder sig til…
Tidligere landsleder får ny rolle i Indre Mission
Daniel Præstholm bringer sin teologiske uddannelse og ti års erfaring fra Indre Mission med sig til en nyoprettet stilling med fokus på familier og…
Nordiske børne- og ungdomsorganisationer udvekslede erfaringer
Landsledere fra de nordiske lande var samlet på Island for at tale om fremtiden og dele erfaringer fra børne- og ungdomsarbejdet. …

Annoncer