Fra hiphop til country på Danmarks største kristne musikfestival

Programmet for årets Å-festival spænder over flere musikgenrer og forsøger at ramme, så der er noget for enhver smag.

Den amerikanske rapper Trip Lee medvirker på Å-festival fredag den 17. maj.

Danmarks største kristne musikfestival, Å-festival i Sdr. Felding, bliver en gevaldig pinsefest. Musikprogrammet bliver varieret, og der er noget for enhver smag.

På musikscenen byder Å-festival i år velkommen til alt fra hiphop til country. Fredag aften åbner den amerikanske rapper Trip Lee den store scene, mens caféscenen spiller op med det vestjyske band Southern Roads. I løbet af weekenden kan man også lytte til bands som Newworldson, Remedy Drive og gospelmusikeren Jonathan Traylor på den store scene eller det danske band Woodhouse i cafételtet.

Forventer stort antal besøgende

»Å-festival er blandt andet sat i verden for at udbrede kristen musik og vise mangfoldigheden heri. Det er jeg rigtig stolt over, at vi hvert år er med til at gøre. Så man kan tage hjem fra festivalen med nogle helt nye sange, der sidder fast i hovedet,« fortæller Kåre Dyhr Pedersen, der er formand for Å-festival.

Å-festival stiller også op med en række spændende seminarer. Der er både mulighed for at lære om venskabets betydning, prøve kræfter med gospel-korsang og høre om forfulgte kristne i hemmelige kirker rundt om i verden.

Der har været stormløb på Å-festivalens bookingside, så festivalen forbereder sig på rekordmange besøgende og udvider derfor både pladsen og det store telt.

»Vi er begejstrede over den enorme opbakning til Å-festival i år,« siger Kåre Dyhr Pedersen.

Å-festival holdes hvert år i pinsen og arrangeres af IMU og Indre Mission i Sdr. Felding samt repræsentanter fra Indre Missions arbejde på landsplan. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
De frivilliges indsats og byens støtte driver Å-festival frem
Engagerede frivillige og opbakning fra lokalområdet er nøgleord for Å-festival, der tiltrak rekordmange deltagere i pinsen. …
Bibelcampingsæson starter med god opbakning og nye initiativer
Årets første to bibelcampinger blev afviklet med god opbakning. Et nyt initiativ til indsamling skal hjælpe med vedligeholdelsen af mødetelte. …
Workshop giver IMU’ere bibelindsigt
Skjern IMU samlede unge fra flere IMU-fællesskaber for at blive klogere på, hvordan Bibelens budskab kan omsættes til praksis. …

Annoncer