Glade børn og bedsteforældre tog hul på bibelcampingsæsonen

Der var både tid til Gud, leg og hygge i det bedste forårsvejr, da bedsteforældre tog børnebørnene med på bibelcamping i Haderup og på Mørkholt Strand Camping.

Bedsteforældre tog deres guld, børnebørnene, med på bibelcamping i Haderup og på Mørkholt Strand Camping. Der var både tid til Gud, leg og hygge i det bedste forårsvejr.

I Kristi himmelfartsferien var rigtig mange bedsteforældre på bibelcamping med deres børnebørn. I Haderup var der over 100 store og små, som hyggede sig med hinanden. Om formiddagen kunne de deltage i workshops såsom træ- og smykkeværksted, æblebagning over bål og perleværksted. Om eftermiddagen og aftenen var der familiemøder.

»Der var dejligt mange, som havde fundet vej til i Haderup. Det var skønt at opleve glade børn og voksne, som fik nogle gode oplevelser sammen i det gode vejr,« fortæller Katja Steffensen, der er missionær og sidder med i udvalget.

Længere sydpå ved Vejle var Mørkholt Strand Camping fyldt af bedsteforældre og børnebørn. Lejrchef Henrik Klitlund Nielsen, der er seniorkonsulent, havde det store smil på, da han så ud over de omkring 500, som deltog i et af aftenmøderne.

»Det er rigtig godt at se de mange glade ansigter og opleve børnenes begejstring over at synge med og deres begejstring for det, som de hører,« fortæller Henrik Klitlund Nielsen, der selv havde flere børnebørn med på camping.

Han glæder sig over mange velkendte ansigter, men også over dem, der var med for første gang.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer