Glade seniorcampister på bibelcamping

God forkyndelse, et favnende fællesskab og kreative udfordringer prægede seniorcampings på Mørkholt og i Haderup.

Årets to første seniorcampings i Indre Mission har været afholdt med tilfredse campister.

I år bliver der afviklet fire seniorcampings i Indre Mission. To af dem foregik i juni. 

På Mørkholt Strand Camping var der 150 deltagere, som nød det gode sommervejr under årets første seniorcamping på Mørkholt. For en nordjyde var det anden gang, at hun og hendes ægtefælle var med, og hun nød fællesskabet og forkyndelsen. Hun huskede sidste år, hvor hun var taget af sted til seniorcamping på Mørkholt uden at kende en eneste. 

"Vi fik en varm velkomst, og vi blev taget godt imod af de andre campister. Vi lærte hurtigt nogle at kende," siger senioren, der opmuntrer andre til at tage på seniorcamping, selv om man ikke kender nogen. 

Der var flere nye ansigter blandt de mange deltagere, og det glædede lejrchefen, Henrik Klitlund Nielsen, der er seniorkoordinator i Indre Mission. Efter et aftenmøde var han i vældigt humør over den gode stemning blandt de mange deltagere, der havde lyttet til forkyndelsen ved pensioneret præst Jens Ole Christensen. 

Seniorer var kreative 

Seniorcampingen i Haderup foregik en uge før under temaet "Håbet". Det blev belyst gennem bibeltimer, møder og samtaler. 

"Flere deltagere gav udtryk for glæde over temaet, som er solidt forankret i Guds ord og løfter," fortæller seniorcampingens leder, Finn Najbjerg, der tilføjer, at antallet af deltagere var det samme som tidligere år. 

Han fremhæver et eftermiddagsmøde, hvor kunstneren Helle Noer illustrerede håbet ved hjælp af billeder. 

"Det var berigende med en billedliggørelse af temaet. Hun udfordrede seniorerne med kreativt arbejde, og selv om det var nyt for mange af seniorerne, blev der udtrykt stor glæde over initiativet, og alle deltog i den kreative udfordring," fortæller Finn Najbjerg.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer