Glimt fra sommerlandet

Bibelcampingsæsonen synger på sidste vers, men sommeren har været fuld af gode oplevelser for de mange, der har holdt "ferie med Jesus". Få glimt fra fem bibelcampinger.

Fårevejle Bibelcamping havde besøg af Indre Missions konsulent for kreativ forkyndelse, Helle Noer.

Lystruphave: Fodbold og traditioner

Det var 48. gang, at der var bibelcamping i Lystruphave med deltagere i alle aldersgrupper. Campisterne nød campinglivets glæder, samtidig med at de deltog i forskellige forkyndende møder. Én aften samlede et fællesmødet 170 deltagere.

Der var mange muligheder for fysisk udfoldelse i naturområdet. Fodbold var særligt populært både for børn og voksne hver eftermiddag.

Sundeved: Nye deltagere på sønderjysk bibelcamping

Sundeved Bibelcamping i Sønderjylland samlede i år omkring 100 deltagere. Én af de nye deltagere var Ulla og Bjarne Buchhave fra Odense var begejstrede for den brede vifte af aktiviteter og den gode forkyndelse.

Endnu engang oplevede deltagerne et stærkt fællesskab på tværs af aldersgrupper med Guds ord som centrum. Hos børnene var det Moses, som det drejede sig om.

Fårevejle: Fadervor i farver

Fårevejle bibelcamping i nordvestsjælland havde en af dagene fokus på kreativ forkyndelse. Helle Noer holdt åbent krea-værksted i Samlingspunktet og aftenens tale om »Bump på vejen« tog udgangspunkt i et af hendes egne billeder. Ved café-eftermødet satte Hele Noer fadervor i farver.

Fårevejle Bibelcamping holdes ved Odsherred Efterskole, hvor cirka 50 enheder camperede på pladsen og 32 værelser på skolen var lejet ud til deltagere.

Fårevejle Bibelcamping er det største IM-arrangement på Sjælland og et vigtigt samlingspunkt for fællesskaberne i region øst, fortæller campingleder Henrik Boje Jensen.

Hurup: Gospel-kids gik på gaden

Bibelcampingen i Hurup havde etableret sin helt egen Gospel-kids gruppe. De optrådte på gågaden i Hurup, hvor der samtidig blev indbudt til familiemøde på campingpladsen.

»Det var første gang, vi prøvede det, men det var bestemt en succes vi vil tage op igen,« forklarer lejrchef Sonnich Sunil Nørtoft Thacker.

Hurup Bibelcampings Gospel-kids gruppe optrådte på gågaden i Hurup.

Hadsund: Unge familier har opdaget stedet

Gruppen af børn og juniorer er de seneste år vokset på Hadsund Bibelcamping i det midtjyske, og denne sommer talte den ca. 40.

»Mange kommer fra lokalområdet, men nogle tager også en længere tur for at være med i Hadsund«, fortæller Mia Svenstrup, som er en af de to formænd for campingudvalget.

Måske skyldes den gode tilslutning, at Hadsund Bibelcamping ikke er bange for at eksperimentere og prøve forskellige koncepter af.

»Søndag deltog 150 i vores fællesspisning og for første gang i mange, mange år havde vi en helt mødefri aften. Det betød, at folk blev hængende ved bordene i rigtig lang tid og hyggede med hinanden,« fortæller Mia Svendsen, som også fremhæver en intim og »helt-nede-på-græsset «lovsangsaften med »levende« lys og en dæmpet atmosfære. Det var en succes.

Men traditioner skal der også være plads til, og på Hadsund bibelcamping er en af dem lagkagebanko, som hele pladsen deltager i.

»Her mærker man virkelig fællesskabet på tværs af alle generationer og selvfølgelig den hårde kamp om lagkagerne,« fortæller Mia Svenstrup, som allerede har fået gode ideer med til næste år. På et visionsseminar sidst på ugen kunne deltagerne nemlig byde ind med forslag og ideer for fremtiden.

»Jeg tror, vi kommer til at arbejde en del mere med vores mødeformater. Og så vil bøn helt sikkert også komme til at fylde mere på programmet,« tilføjer Mia Svenstrup.

En intim og afdæmpet lovsangsaften var en succes på Hadsund Bibelcamping.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
AdamogEva.dk får ny leder
Solveig Kikkenborg bliver ny leder af IM’s rådgivningsportal for unge og ønsker mere åbenhed om seksualitet og kønsidentitet i kirkelige miljøer. …
Folkemødet blev en øjenåbner
Michael Hvergel fløj fra Skjern til Allinge for en dag på Folkemødet. Det lærte ham noget nyt om værdien af den demokratiske samtale. …
Tror journalister det værste om missionsfolk?
Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard, kritiserer mediernes tendens til at viderebringe stereotyper og fejl om missionsfolk uden rettelser. …

Annoncer