IM-genbrug sendte frivillige til Bornholm

Omkring 100 frivillige medarbejdere fra IM-genbrugs butikker havde sagt ja til et kursus på Bornholm og kom hjem med nye kontakter og inspiration.

Ca. 100 frivillige medarbejdere i IM-genbrug har været på kursus på Bornholm. Foto: Jimmi Tolstrup Henriksen

Midt i oktober var ca. 100 frivillige medarbejdere fra IM-genbrugs butikker på kursus på Bornholm. De frivillige medarbejdere så bl.a. IM-genbrugs butik i Rønne, som for nylig er blevet udvidet. De fik også lejlighed til at se nogle af Bornholms seværdigheder.

»Det var to fantastiske kursusdage på Bornholm. Vi er blevet beriget åndeligt, kulturelt og kulinarisk. Nye kontakter og venskaber er opstået, og erfaringer med arbejdet er udvekslet på kryds og tværs af butikkerne, « fortæller genbrugsleder Jonas Laugesen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Bibelcampingsæson starter med god opbakning og nye initiativer
Årets første to bibelcampinger blev afviklet med god opbakning. Et nyt initiativ til indsamling skal hjælpe med vedligeholdelsen af mødetelte. …
Musikkonsulent skal hjælpe kristne musikere på vej
Leon Danielsen skal hjælpe kristne musikere til at virkeliggøre deres drømme, blandt andet gennem det nye pladeselskab Make It Count Records. …
Stor spørgelyst om økonomi på formands- og kasserermøde
112 formænd og kasserere fik vigtig information og ny inspiration. 

Annoncer