Lohse genudgiver klassiker om bøn

Fra bønnens verden har vist sig at være en slidstærk klassiker. Bogen er blevet opdateret og genudgivet af Forlagsgruppen Lohse.

Ole Hallesby var professor i teologi ved Menighedsfakultetet i Oslo og skrev et stort antal opbyggelsesbøger.

Fra bønnens verden af Ole Hallesby genudgives nu af Lohse i en ny oversættelse. Ole Hallesby var en lederskikkelse i norsk kirkeliv i den første del af 1900-tallet. Han var professor i teologi og udgav et stort antal opbyggelsesbøger. Fra bønnens verden udkom første gang i 1927 og er siden udkommet i talrige oplag og på mange forskellige sprog.

Relevant i dag

Den nye udgave af bogen er oversat af Tanja Vilrik Bruun. Det er otte år siden, at Tanja Vilrik Bruun stødte på bogen første gang. Dengang var hun 21 år og havde taget bogen med på sommerferie.

»Man skulle måske tro, at det ville være en lidt støvet omgang sommerferielæsning. Men Ole Hallesbys meget enkle billeder og samtidig direkte og udfordrende ord fik mange sandheder til at gå op for mig, som jeg stadig mindes igen og igen,« fortæller oversætteren.

»Selvom det nogle gange er tydeligt, at Ole Hallesby taler ind i en anden tid, så er kernen i det, han siger, akkurat lige så relevant i dag, som det var for 100 år siden,« siger hun.

Forlagschef Filip Odgaard Bodilsen håber, at genudgivelsen vil blive godt modtaget.

»I Fra bønnens verden sætter Ole Hallesby ærligt, ligefremt og jordnært ord på bønnens væsen og praksis. Bogen har – som den klassiker, den er – vist sig slidstærk gennem generationer og rummer perspektiver på bøn, der er værd at dele med nye læsere. Derfor er den i sin sproglige opdatering en oplagt genudgivelse for os. At supplere vores mange nyudgivelser med kristne klassikere sikrer samtidig en god dybde i vores udgivelsesprofil,« siger forlagschefen. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
De frivilliges indsats og byens støtte driver Å-festival frem
Engagerede frivillige og opbakning fra lokalområdet er nøgleord for Å-festival, der tiltrak rekordmange deltagere i pinsen. …
Bibelcampingsæson starter med god opbakning og nye initiativer
Årets første to bibelcampinger blev afviklet med god opbakning. Et nyt initiativ til indsamling skal hjælpe med vedligeholdelsen af mødetelte. …
Workshop giver IMU’ere bibelindsigt
Skjern IMU samlede unge fra flere IMU-fællesskaber for at blive klogere på, hvordan Bibelens budskab kan omsættes til praksis. …

Annoncer