Martin bliver ny ungdomskonsulent i Region Midt

Fra 1. oktober skal Martin Barslund Kirk have fokus på IMU’erne i Region Midt. Særligt forkyndelse og undervisning i Bibelen optager ham.

”Jeg glæder mig meget til at møde IMU’erne rundt omkring og være sammen med dem om spændende forkyndelse og undervisning i Bibelen. Og jeg glæder mig til at tale med dem om, hvad der fylder; om Bibelen, livet og tro og hvad det betyder for den enkelte,” fortæller 30-årige Martin Barslund Kirk, der er uddannet teolog fra Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet.

”Jeg ser frem til at snakke med unge om, hvad Bibelen er for en størrelse, hvorfor den overhovedet er vigtig, og hvordan vi læser den, så det ikke bare er en støvet bog,” forklarer han.

Vil bidrage med imødekommenhed og gejst

Martin Barslund Kirk er opvokset i et præstehjem i Elling nær Strandby, og det har været helt naturligt for ham at knytte til fællesskaber i bl.a. teenklub, på Event og i IMU, hvor han også har været engageret i bestyrelsesarbejdet.

”Jeg vil gerne bidrage med imødekommenhed over for dem, der kommer i IMU, møde folk, der hvor de er, og gå nogle skridt sammen med dem. Og ikke mindst bidrage med gejst om, at det er fedt at være kristen,” siger Martin Barslund Kirk.

Martin Barslund Kirk er gift og bor i Aarhus.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer