Martin bliver ny ungdomskonsulent i Region Midt

Fra 1. oktober skal Martin Barslund Kirk have fokus på IMU’erne i Region Midt. Særligt forkyndelse og undervisning i Bibelen optager ham.

”Jeg glæder mig meget til at møde IMU’erne rundt omkring og være sammen med dem om spændende forkyndelse og undervisning i Bibelen. Og jeg glæder mig til at tale med dem om, hvad der fylder; om Bibelen, livet og tro og hvad det betyder for den enkelte,” fortæller 30-årige Martin Barslund Kirk, der er uddannet teolog fra Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet.

”Jeg ser frem til at snakke med unge om, hvad Bibelen er for en størrelse, hvorfor den overhovedet er vigtig, og hvordan vi læser den, så det ikke bare er en støvet bog,” forklarer han.

Vil bidrage med imødekommenhed og gejst

Martin Barslund Kirk er opvokset i et præstehjem i Elling nær Strandby, og det har været helt naturligt for ham at knytte til fællesskaber i bl.a. teenklub, på Event og i IMU, hvor han også har været engageret i bestyrelsesarbejdet.

”Jeg vil gerne bidrage med imødekommenhed over for dem, der kommer i IMU, møde folk, der hvor de er, og gå nogle skridt sammen med dem. Og ikke mindst bidrage med gejst om, at det er fedt at være kristen,” siger Martin Barslund Kirk.

Martin Barslund Kirk er gift og bor i Aarhus.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Bibelcampingsæson starter med god opbakning og nye initiativer
Årets første to bibelcampinger blev afviklet med god opbakning. Et nyt initiativ til indsamling skal hjælpe med vedligeholdelsen af mødetelte. …
Musikkonsulent skal hjælpe kristne musikere på vej
Leon Danielsen skal hjælpe kristne musikere til at virkeliggøre deres drømme, blandt andet gennem det nye pladeselskab Make It Count Records. …
Stor spørgelyst om økonomi på formands- og kasserermøde
112 formænd og kasserere fik vigtig information og ny inspiration. 

Annoncer