Nu har Hotel Hebron højsæson hele året rundt

Der er færre svenske og norske hotelgæster, men til gengæld er der flere tyske, britiske og amerikanske turister, der bruger Hotel Hebron.

Palmehaven midt i hotellet får nu en opgradering.

I de første fem måneder af 2024 har Hotel Hebron i København haft samme høje belægning som i 2023, hvor hotellet havde mere end 50.000 gæster og opnåede en belægning på 86 procent i gennemsnit over hele året.

»Vi har i opstarten af det nye driftsår oplevet en fantastisk efterspørgsel på Hotel Hebron,« fortæller hotellets direktør Peter Bech.

»For få år siden talte man om en høj- og lavsæson, men nu oplever vi, at samtlige måneder har en belægning på 80 procent eller derover,« siger han.

Nye kundegrupper

Peter Bech glæder sig over, at nye kundegrupper vælger at bo på Hotel Hebron. Der er f.eks. flere og flere yngre kunder, som har fået øje på hotellet.

Han ser også en ændring blandt de udenlandske gæster.

»Hvor blev svenskerne af?« siger Peter Bech med et smil og forklarer, at svenske og norske turister under normale omstændigheder ville fylde meget i bybilledet og på hotellet, men på grund af en svækket valutakurs er der blevet langt imellem turisterne fra Sverige og Norge.

»Nedgangen i antallet af svenske og norske turister er imidlertid blevet opvejet af en fremgang i tyske, britiske og amerikanske hotelgæster,« fortæller han.

Direktøren forklarer, at hotelbranchen generelt oplever en stigende belægning og en højere andel af udenlandske turister, som nu er tilbage på samme niveau som før coronakrisen.

Men foruden turisterne er der også mange hotelgæster, som bor på hotellet i forbindelse med deres job.

»Vores salgschef har oprettet flere samarbejdsaftaler med nye virksomheder, som ønsker, at deres medarbejdere skal bruge Hebron,« siger en glad direktør, der ser frem til at modtage sommergæsterne.

»I disse dage er vi ved at lægge sidste hånd på en opgradering af palmehaven midt i hotellet. Den eftertragtede oase midt i storbyen skal tilføres flere siddepladser til de mange sommergæster, som snart vil vælte ind i hovedstaden. Og skulle der være enkelte svenskere iblandt, tager vi gerne imod på Hebron.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer