Nu skal Anders undervise på fuld tid

Mange vil kende Anders Bjerregaard fra IMU's podcast Bibelsnak. Fra 1. maj er han ansat som undervisnings- og materialekonsulent i IM og IMU.

Anders Bjerregaard har været vært på podcasten Bibelsnak siden marts 2020.

Mange IMU'ere kender Anders Bjerregaard fra IMU's podcast "Bibelsnak", hvor han sammen med Peter Bastrup læser et stykke i Bibelen og snakker om det. Nu kommer han til at formidle bibel-viden på fuld tid i en stilling som undervisnings- og materialekonsulent i IM og IMU, som han tiltrådte 1. maj.

Anders Bjerregaard begyndte sit liv i Thyborøn og kom senere i Holstebro. Familien var tilknyttet Indre Mission, og han fortæller, hvordan han har gode minder fra børne- og juniorklub og teenklub. Ikke mindst IMU i Holstebro, som satte så dybe spor, at han var opsat på at finde et IMU-fællesskab i Aarhus, da han flyttede til byen for at læse teologi.

Den kristne tro var lige så stille blevet en personlig tro for ham gennem teenklubben, opholdet på efterskolen Solgården og gymnasietiden. Han havde dog ikke lige forestillet sig at skulle læse teologi.

"Jeg ville gerne læse jura, men under mit ophold på Ordet og Israels discipelskole blev jeg på forskellig måde mindet om, at teologistudierne var en vej for mig," fortæller Anders Bjerregaard.

Han valgte at give det en chance, så i 2015 begyndte han på Menighedsfakultetet i Aarhus og kom til at trives i teologiens verden.

"Jeg faldt virkelig for bibeltolkning - især af Det Gamle Testamente," siger Anders Bjerregaard.

Måtte droppe boksningen

Han fandt hurtigt ind i IMU i missionshuset Bethania i Aarhus.

"Jeg føler mig knyttet til IMU, så det var helt naturligt for mig at vælge et IMU-fællesskab," fortæller Anders Bjerregaard, der blev færdig som teolog i januar i år og sendte en uopfordret ansøgning til IMU's landsleder.

"Jeg ville gerne arbejde med unge mennesker og meget gerne i Indre Mission."

En dag blev der fulgt op på hans forespørgsel, og det er nu mundet ud i stillingen som undervisnings- og materialekonsulent.

"Jeg synes, at det er rigtig spændende at undervise unge mennesker," fortæller Anders Bjerregaard, der er 28 år og skal virke i Region Aarhus.

Noget af hans personlighed er til det spontane, og det betyder blandt andet, at han hver sommer sætter sig for at afprøve en ny hobby. Lige nu er det løbesporten. Han måtte dog opgive at gå til boksning, for det betød for mange knækkede ribben.
 

Lyt til Bibelsnak på imedia.dk/bibelsnak - eller i din podcastplayer.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer