Ny konference samler kirkelige kræfter for at nå børn og unge anno 2024

Konferencen Krydsfelt vil inspirere frivillige og ansatte på tværs af kirkelige organisationer til at forme fremtidens kirkelige arbejde med børn og unge.

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) og IMU har i samarbejde med Folkekirken og en stribe andre organisationer arrangeret konferencen Krydsfelt, der er skabt med det formål at inspirere og berige det kirkelige arbejde med børn og unge ved at bringe mennesker fra forskellige baggrunde sammen. Arrangementet henvender sig til frivillige og ansatte, der er involveret i undervisning eller aktiviteter relateret til tro og kristendom.

»Krydsfelt er en ny konference, hvor DFS og IMU sammen med blandt andet Folkekirken prøver at bryde nyt land, mødes og inspirere hinanden på kryds og tværs. Vi er ikke ens, men vi vil det samme: Vi vil nå børn og unge med kirke og kristendom anno 2024,« siger Henrik B. Torrier Choi Nielsen, der er kommunikationsmedarbejder i DFS.

Krydsfelt løber af stablen lørdag den 20. januar 2024 på Diakonhøjskolen i Aarhus og er arrangeret af bl.a. Folkekirken, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, KFUM og KFUK, Indre Missions Ungdom, FDF, De grønne pigespejdere og KFUM-spejderne.

Læs mere på hjemmesiden for Krydsfelt.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer