Ny musikkonsulent er passioneret lovsangsmusiker

Mads Simonsen er ny medarbejder i Østdanmark og skal inspirere til lovsang i regionen. 

Mads Simonsen er ny musikkonsulent i Region Øst. Han skal arbejde med WorshipToday.

Fra den 1. april får Region Øst en ny musikkonsulent, der er optaget af lovsang, og hvad det betyder for den enkelte og i det kristne fællesskab. 22-årige Mads Daniel Simonsen fra Brønshøj er flasket op med lovsang, fordi han så sin far stå for lovsange i kirken, hvor familien kom.

Han har fulgt i faderens fodspor, og siden har lovsang været en overskrift over hans liv. Han spiller med i ét af Københavnerkirkens bands. Han skriver sangtekster, og i tre år har han arbejdet i et pladeselskab som musikproducer af popmusik.

Ved siden af kommer Mads Simonsen nu som musikkonsulent til at bruge 60 procent af sin tid på at udfolde sin passion for lovsangsmusik.

Blandt arbejdsopgaverne kommer han til at stå for WorshipToday sammen med musikkonsulent Leon Danielsen i Region Midt. Formålet med WorshipToday er at opmuntre og støtte dansk lovsang og sangskrivning. Det sker blandt andet på hjemmesiden worshiptoday.dk, hvor der løbende udgives nye lovsange.

"Jeg glæder mig til at skrive nye lovsange, indspille og udgive nye lovsange. Det er vigtigt for mig, at lovsangene har en god musisk kvalitet og indholdsmæssigt er præget af evangelisk-luthersk teologi," forklarer musikkonsulenten, som ser frem til at komme rundt i regionen og inspirere fællesskaber til lovsang.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer