Nyt for familier: Værdifulde hverdagsvaner og samtaler om sex

En ny inspirationsfestival vil udruste familier på nye præmisser. Lørdag den 24. februar arrangerer Indre Missions Familiearbejde den første udgave af festivalen i Skjern.

Inspirationsfestivalen er et nyt tiltag, som alle Indre Missions familiekonsulenter har været med til at arrangere.

"Konsulenterne har brainstormet over, hvad vi selv synes, vi mangler inspiration til lige nu. I familiearbejdet ønsker vi nemlig at inspirere og udruste til livet, familien og troen," siger missionær og familiekonsulent Katja Steffensen.

"Vi har set et behov for et arrangement med let tilgængelig inspiration, hvor man ikke behøver at komme kl. 10 og gå kl. 16, men hvor man kan komme, når det passer en selv. Derfor går seminarerne igen flere gange hen over dagen," fortæller hun.

Seminarerne kommer til at handle om gode aftenritualer, skærmtid, hvile, børneopdragelse og værdifulde vaner i hverdagen. Derudover vil der være et fælles oplæg om, hvordan man taler med sine børn om sex.

Katja Steffensen fortæller, at drømmen er at gentage inspirationsfestivalen tre gange i løbet af de næste par år, hvor den vil blive afholdt forskellige steder i landet.

Få flere informationer om den første udgave af Familiearbejdets Inspirations Festival

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Flere hundrede takker ja til to minutter om dagen
Appen Ord til eftertanke bruges af flere og flere.
Podcasten Bibelsnak starter op igen med ny vært
Ungdomskonsulent Bjarke Brondbjerg, der er ny vært på Bibelsnak, ønsker at give folk mod på selv at læse i Bibelen.  …
Nye positive tiltag på Sydsjælland og Lolland-Falster
Legestuen i Maribo og ungdomsgruppen i Næstved gør en forskel.

Annoncer