Nyt netværk for kristne der har mistet

Indre Missions Familiearbejde står bag et nyt netværk for kristne, der er alene efter at have mistet deres ægtefælle. 

Som noget nyt starter Indre Missions Familiearbejde et netværksarbejde for kristne, der er alene efter at have mistet deres ægtefælle.

»Det var et chok, da jeg mistede min ægtefælle. Det efterlod mig i kaos og smerte. Jeg ledte efter ligestillede, som kunne fortælle mig, at min reaktion var normal. Jeg ledte efter grupper for efterladte uden hjemmeboende børn, men de fandtes ikke,« fortæller Karin Moesgaard Pedersen fra Voel, der er tovholder for det nye netværk.

Hun fik hjælp fra Indre Missions Familiearbejde til at søsætte initiativet. Målgruppen for netværket er efterladte, hvor børnene er ved at være flyttet hjemmefra. »Det er et håb, at netværket kan nå efterladte fra de forskellige missionsforeninger. Fællesskabet er tænkt som en mulighed for at opbygge venskaber eller netværk med ligestillede,« siger Karin Moesgaard Pedersen.

Første samling er søndag den 19. november kl. 14.30 i Søhøjlandets Kirke i Gjern. Her bliver der mulighed for at drøfte struktur og ønsker for netværksarbejdet.

Få flere oplysninger om første samling

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer