Over 2300 børn har hørt om Jesus på DFS’ sommerlejre

DFS' nye landsleder glæder sig over den gode tilslutning til sommerlejren og de mange frivillige, der gør en uvurderlig indsats. 

Sommerlejren på lejrstedet Dollerup i Himmerland var ét af de sommerarrangementer i DFS, som gav mange børn en uforglemmelig uge.

I løbet af sommerferien har der i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) været afholdt et utal af sommerlejre ud over landet. Over 2300 børn har oplevet en rig uge med fortællinger om Jesus og sjovt fællesskab.

En af lejrene var i Himmerland, hvor det er flere år siden, at der har været så mange børn med på sommerlejr på Dolleruplejren. Lederne kan næsten ikke få hænderne ned af glæde over de 60 børn, som havde nogle pragtfulde dage med forkyndelse, hygge og aktiviteter.

»Det er rigtig dejligt, at der er så mange børn og juniorer, som er glade for at være på sommerlejr. Det giver os stor energi til planlægningen af næste års lejr og ikke mindst til klubarbejdet i området,« fortæller Birthe Mikkelsen, der var lejrchef.

Indsats fra mange frivillige

Landsleder i DFS Jonathan Thormann er begejstret over det store antal børn, som har deltaget i DFS’ sommerinitiativer.

»Jeg er utrolig glad og stolt over den tilslutning, der har været til vores sommerlejre. Det er fantastisk, at så mange børn i Danmark har fået et møde med Jesus. De har haft mulighed for at indtræde i gode relationer med både andre børn og unge og voksne og dermed knytte nye bånd og styrke nogle allerede eksisterende,« siger Jonathan Thormann.

Han fremhæver også den uvurderlige indsats fra de mange frivillige:

»Jeg er dybt taknemmelig over alle de frivillige, der har gjort det muligt at afholde sommerlejre i løbet af sommeren. Fra lejrcheferne til de forældre, der har bidraget med rengøring og alt derimellem. Alle har arbejdet sammen for at give danske børn denne mulighed, også i år.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer