Over 2300 børn har hørt om Jesus på DFS’ sommerlejre

DFS' nye landsleder glæder sig over den gode tilslutning til sommerlejren og de mange frivillige, der gør en uvurderlig indsats. 

Sommerlejren på lejrstedet Dollerup i Himmerland var ét af de sommerarrangementer i DFS, som gav mange børn en uforglemmelig uge.

I løbet af sommerferien har der i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) været afholdt et utal af sommerlejre ud over landet. Over 2300 børn har oplevet en rig uge med fortællinger om Jesus og sjovt fællesskab.

En af lejrene var i Himmerland, hvor det er flere år siden, at der har været så mange børn med på sommerlejr på Dolleruplejren. Lederne kan næsten ikke få hænderne ned af glæde over de 60 børn, som havde nogle pragtfulde dage med forkyndelse, hygge og aktiviteter.

»Det er rigtig dejligt, at der er så mange børn og juniorer, som er glade for at være på sommerlejr. Det giver os stor energi til planlægningen af næste års lejr og ikke mindst til klubarbejdet i området,« fortæller Birthe Mikkelsen, der var lejrchef.

Indsats fra mange frivillige

Landsleder i DFS Jonathan Thormann er begejstret over det store antal børn, som har deltaget i DFS’ sommerinitiativer.

»Jeg er utrolig glad og stolt over den tilslutning, der har været til vores sommerlejre. Det er fantastisk, at så mange børn i Danmark har fået et møde med Jesus. De har haft mulighed for at indtræde i gode relationer med både andre børn og unge og voksne og dermed knytte nye bånd og styrke nogle allerede eksisterende,« siger Jonathan Thormann.

Han fremhæver også den uvurderlige indsats fra de mange frivillige:

»Jeg er dybt taknemmelig over alle de frivillige, der har gjort det muligt at afholde sommerlejre i løbet af sommeren. Fra lejrcheferne til de forældre, der har bidraget med rengøring og alt derimellem. Alle har arbejdet sammen for at give danske børn denne mulighed, også i år.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Folkemødet blev en øjenåbner
Michael Hvergel fløj fra Skjern til Allinge for en dag på Folkemødet. Det lærte ham noget nyt om værdien af den demokratiske samtale. …
Tror journalister det værste om missionsfolk?
Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard, kritiserer mediernes tendens til at viderebringe stereotyper og fejl om missionsfolk uden rettelser. …
Nu har Hotel Hebron højsæson hele året rundt
Der er færre svenske og norske hotelgæster, men til gengæld er der flere tyske, britiske og amerikanske turister, der bruger Hotel Hebron. …

Annoncer