Skjernmøderne er et vigtigt samlingspunkt i Vestjylland

Skjernmøderne samlede flere aftener 400 mennesker til forkyndelse og lovsang.

De traditionsrige Skjernmøder i uge 44 er et betydningsfuldt samlingspunkt for IM-fællesskaberne i Skjernkredsen i Vestjylland. Mange deltager i stormøderne i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, hvor de lytter til forkyndelse og lovsang.

I år var ingen undtagelse. Knap 400 mødte frem for at lytte til pensioneret rejsepræst Leif Andersens undervisning. Det samme gjaldt aftenen efter, hvor rektor på Dansk Bibel-Institut Henrik Nymann Eriksen udlagde Guds ord. Derudover var der god opbakning til formiddagsbibeltimerne.

Lovsangsfesten torsdag aften blev en ren takkefest. Skjernmøderne sluttede med en gospelkoncert ved Good Time fra Herning.

»Vi er rigtig glade for den store opbakning til Skjernmøderne. Vi fik en uge med alsidig og god forkyndelse og mange musikalske indslag,« fortæller Poul Jørgen Brølling, der er formand for Skjernkredsen.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Lønstigninger øger behov for gaver
Indre Mission har modtaget flere gaver i årets første kvartal end forventet, men pengene er allerede brugt, fortæller økonomichef …
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …

Annoncer