Medarbejderkonferencen fokuserede på Bønnens År

Heidi og Camilla oplevede deres nye kolleger som målrettede mennesker, og det gav dem meningsfulde samtaler .

Indre Mission har udråbt 2024 til at være Bønnens År og har igangsat en landsdækkende kampagne. Den blev præsenteret for Indre Missions medarbejdere på årets medarbejderkonference på Børkop Højskole den 4.-6. marts. 

Under konferencen holdt Robert Svendsen et oplæg om bøn, hvor han hævdede, at bøn er en af de mest fundamentale praksisser i Indre Mission. 

"Jeg synes, at vi har været rigtig gode til at give hinanden frihed til at være, som vi har lyst til at være. Der er dog områder, hvor vi halter lidt bagefter. Det gælder blandt andet vores forhold til bøn. Når jeg rejser rundt i landet, hører jeg folk bede på samme måde, selvom der er forskel på mennesker i Lemvig og på Nordsjælland. Vi formulerer os ensartet, og vi bruger de samme formuleringer," forklarede landslederen i SnakTro og understregede: "Vi skal give hinanden frihed til at bede, som det passer os." 

Bønnen prægede konferencen på forskellige måder, ligesom foredrag, gruppediskussioner, forkyndelse, seminarer og lovsang bidrog til at berige fællesskabet. I pauserne udveksledes informationer og inspiration. 

Stabilitet og nye initiativer 

I Indre Mission er der i øjeblikket 143 medarbejdere, hvoraf knap 100 er kommet til inden for de seneste ti år. 

"Vi har en enormt stærk organisation," forklarer generalsekretær Jens Medom Madsen under en pause på konferencen. 

"Det er positivt at have en organisation, hvor vi har medarbejdere, der kan fejre jubilæum. Det giver stabilitet og fastholder viden. Vi har også modtaget mange nye og yngre medarbejdere, hvilket accelererer nye initiativer og holder os alle skarpe på, hvad der er væsentligt." 

Han vurderer, at 20-25 personer deltog i medarbejderkonferencen for første gang. 

"Det er enormt opmuntrende," tilføjer han. 

To af de nye medarbejdere var Heidi Kirkegaard Andersen og Camilla Birk Sørensen. De kommer begge fra Ans i Midtjylland og arbejder som volontører i henholdsvis IKC i Aarhus og SnakTro. 

"Jeg kan godt mærke, at det er en konference, der er målrettet os medarbejdere. Nogle af møderne har været for lange for mig, men samtidig synes jeg, at det er spændende, for man hører meget forskelligt," siger Camilla, og Heidi tilføjer: "Det er et privilegium at være ansat et sted, hvor vores ståsted er så tydeligt. Det er dejligt at have sådan en arbejdsplads." 

Ligeværdige samtaler 

De to volontører fremhæver fællesskabet med deres kolleger. 

"Det er stort for mig at være sammen med så mange ansatte. Jeg kan mærke, at der er mange reflekterede og gode mennesker, der arbejder i Indre Mission. Det gør, at man faktisk snakker om noget meningsfuldt," forklarer Heidi. 

"Jeg får meget ud af at sparre med nogle, som har erfaringer på områder, jeg ikke har." 

Camilla tilføjer: "Der er mange hyggelige mennesker, som er sjove, og som jeg kan have en ligeværdig samtale med, hvor vi spørger ind til hinanden."

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Bethesda i København er gældfrit og i gang med renoveringer
Med bedre økonomi er missionshuset Bethesda i København i gang med at renovere og planlægger mere til næste år.
Ledige stillinger i to regioner kalder på nytænkning
Mens flere regioner i Indre Mission oplever stor interesse for ledige stillinger, kæmper andre med at rekruttere medarbejdere. …
52 elever er begyndt på Børkop Højskole
Forårsholdet har rundet 50 elever, selv om GDT-forløbet til i Etiopien blev aflyst. Alligevel overvejer skolen at tilpasse deres kurser. …

Annoncer