3200 nye stole til Indre Missions telte

Selv om indsamlingen ikke er afsluttet har teltarbejdet modtaget de nye stole, som skal bruges til bibelcampinger og teltmøder fremover.

Siddekomforten i Indre Missions telte vil være markant forbedret, når der inviteres til bibelcampinger og teltmøder næste sommer. Indre Mission har efter en lang ventetid endelig fået de 3200 stole, som skal erstatte de gamle træstole.

"Det var en stor lettelse, da jeg modtog beskeden om, at to containere med stole fra Kina var ankommet til Aarhus havn. Nu har vi endelig stolene," fortæller Carsten Mikkelsen, der er formand for teltudvalget. Han er glad for, at 25 frivillige og ansatte gav en hånd med at tømme containerne og pakke stolene ud.

Det er en anden sag at få økonomien bag stolene til at hænge sammen. I 2019 satte teltudvalget en indsamling i gang i Indre Mission, hvor det var muligt at købe en stol for 200 kroner. Foreløbig er der indsamlet et beløb, der svarer til 1700 stole.

"I teltudvalget drømmer vi om, at alle, der holder af at komme på bibelcamping, vil støtte projektet, så vi kommer i land med de sidste 1500 stole," siger formanden.
 

Støt indsamlingen ved at sende et beløb via MobilePay til 265 168. Læs mere om indsamlingsprojektet her.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer