40 unge fik energi til hele året

På Ungcamp på Fårevejle Bibelcamping kan de unge tale frit om deres tro

Der er et rigtig godt sammenhold på Ungcamp i Fårevejle. Det mærkes tydeligt under den traditionelle fodboldcamp mellem Ungcamp og de øvrige deltagere fra bibelcampingen. Mens de fleste følger med fra skyggestederne, sidder en gruppe unge ude i solen og hepper højlydt på deres helte.

Mens kampen bølger frem og tilbage, sætter nogle af dem ord på det specielle ved Ungcamp.

To fætre fra Greve fremhæver det gode fællesskab med nogle skønne mennesker. Og David fra Ringsted synes, at det er skønt, at de kan tale sammen om tro.

»Vi kan snakke tro uden at blive hamret ned med spørgsmål fra klassekammerater,« siger Anders, der sammen meden gruppe fra Slagelse IMU oplever stedet som et frirum.

Silja fra Allerød fremhæver værdien af at blive fyldt af Gud. Miriam fra Bornholm er på samme vogn. Hun oplever, at forkyndelsen og fællesskabet giver energi og opmuntring til resten af året.

Ungcamp giver mig et boost

Ikke langt fra dem sidder Ungcamps nye lejrchef, Caroline Kaltoft, der også er ungdomskonsulent i Region Øst. Det er første gang, at hun er på Fårevejle Bibelcamping.

»Jeg opdagede hurtigt, at bibelcampingen betyder rigtig meget for alle deltagerne. En del af dem har ikke et kristent fællesskab, hvor de bor, så bibelcampingen er deres kristne fællesskab, hvor de får et boost til resten af året,« fortæller Caroline.

Vanløse IMU og Slagelse IMU deltager i Ungcamp, og så er der en hel del, som ikke kommer i et ungdomsfællesskab til daglig.

»Jeg forsøger at opbygge nogle gode relationer til dem for at finde ud af, hvordan jeg kan støtte dem der, hvor de bor,« siger Caroline, der er rigtig glad for det store deltagerantal.

»Det er rigtig sjovt at være sammen med så mange teenagere og IMU’ere. Det er jeg ikke vant til i min hverdag som ungdomskonsulent i Region Øst.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer