ECHO vil udruste til mission

Til februar indbyder Indre Mission og IMU for anden gang til konferencen ECHO, der denne gang er rykket til Fredericia.

Sidste år samlede ECHO 400 deltagere i Kolding, og de fik ny inspiration til at gå hjem og være hverdagsvidner om deres kristne tro. Foto: Asbjørn Asmussen

I den første weekend i februar inviterer IMU og Indre Mission for anden gang til ECHO, der er en konference om, hvordan man kan leve et autentisk kristenliv i hverdagen.

ECHO, som afholdes i Fredericia, sætter fokus på, hvordan kristne kan leve deres tro ud i hverdagen mellem venner, naboer, studiekammerater og kollegaer på arbejdspladsen.

»Vi stræber efter at udruste og inspirere enhver kristen til at leve den kristne tro ud der, hvor man bor,« forklarer Kristian Lindholm, der er regionsleder i Region Aarhus og en del af ledergruppen bag ECHO.

I indbydelsen formuleres det sådan: »Vi vil gerne være et sted, hvor du kan modtage Guds levende ord, ånd og fællesskab, så du herefter kan gå ud i verden og være et ekko af hans væsen og ord.«

Et andet mål med konferencen er at skabe et fællesskab, der bygger bro på tværs af aldersgrupper.

»Der er rigtig meget at vinde ved, at vi mødes på tværs af generationer og snakker sammen om emner, der handler om liv og tro. Vi vil gerne skabe et rum på konferencen, hvor vi udfordrer og stiller spørgsmål til hinanden og snakker om, hvordan vi kan omsætte det, vi hører, i praksis,« fortæller Dyveke Nepper, der er manager og koncertkonsulent og er med i ledergruppen bag ECHO.

Inspiration og værktøjer

Hensigten med konferencen er også at opmuntre og hjælpe deltagerne til at leve i et tæt forhold til Gud.

»Det er det allervigtigste i vores liv som kristne,« understreger Dyveke Nepper.

»Jeg tror, at vi er for dårlige til at snakke om, hvad den kristne tro betyder for os. Derfor håber jeg, at konferencen vil gøre noget ved deltagerne, så de bliver udfordret i deres kristenliv eller får lyst til at omsætte det, de har hørt, i praksis.«

Deltagerne i ECHO vil få inspiration og værktøjer til et autentisk kristenliv gennem bibelske foredrag, som den amerikanske præst Nick Brannen fra Lutheran Church of Hope står for. Hovedforedragene vil blive oversat til dansk.

Der bliver 20 forskellige seminarer at vælge imellem, og der bliver mulighed for at prøve nogle af tingene af gennem opsøgende arbejde i lokalområdet. Lovsang, bedesamlinger og samtaler på kryds og tværs vil præge fællesskabet på konferencen.

ECHO blev første gang afholdt i Kolding i 2022 og samlede dengang 400 deltagere. Denne gang er det Thansen Arena i Fredericia, som danner ramme omkring konferencen.

ECHO foregår den 2.-4. februar i Thansen Arena i Fredericia.

Læs meget mere om indholdet af konferencen, herunder seminarholdere og alle praktiske ting på echo2024.dk.

Vær særlig opmærksom på, at det er ekstra billigt, hvis man tilmelder sig inden den 15. november.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …
IM-medarbejdere lærte om frimodig forkyndelse
Otte medarbejdere har fået værktøjer til, hvordan de kan formidle det kristne budskab. 
Indre Mission laver en landsdækkende kampagne for diakoni
Alle lokale IM-fællesskaber opfordres til at række en hjælpende hånd til andre mennesker den 14. september.

Annoncer