Godt sommersalg hos Forlagsgruppen Lohse

Sommerens salg af bøger fra Forlagsgruppen Lohse er højere end sidste år. Især den nye bog Jesus i øjenhøjde solgte godt. 

Forlagsgruppen Lohse har haft et godt salg i forbindelse med sommerens bibelcampings og lejre. På forlagsgruppen vurderes det, at det samlede salg er højere end i sommeren 2022. Der var f.eks. stor søgning til bogsalget på Ung Camp på Mørkholt Strand Camping.

Blandt de bøger, som solgte godt, var flere af Forlagsgruppen Lohses nyudgivelser. Som en klar nr. 1 ligger Jesus i øjenhøjde af Camilla Quist.

»Blandt vores nyeste udgivelser skiller Jesus i øjenhøjde sig ud som sommerens bestseller. Sideløbende med dens flotte salg har Camillas Quists debutbog fået stor ros med på vejen af både anmeldere og læsere. Andet oplag af bogen er netop nu undervejs,« fortæller forlagschef Filip Odgaard Bodilsen.

Se Forlagsgruppen Lohses nyeste udgivelser på lohse.dk

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer