Godt sommersalg hos Forlagsgruppen Lohse

Sommerens salg af bøger fra Forlagsgruppen Lohse er højere end sidste år. Især den nye bog Jesus i øjenhøjde solgte godt. 

Forlagsgruppen Lohse har haft et godt salg i forbindelse med sommerens bibelcampings og lejre. På forlagsgruppen vurderes det, at det samlede salg er højere end i sommeren 2022. Der var f.eks. stor søgning til bogsalget på Ung Camp på Mørkholt Strand Camping.

Blandt de bøger, som solgte godt, var flere af Forlagsgruppen Lohses nyudgivelser. Som en klar nr. 1 ligger Jesus i øjenhøjde af Camilla Quist.

»Blandt vores nyeste udgivelser skiller Jesus i øjenhøjde sig ud som sommerens bestseller. Sideløbende med dens flotte salg har Camillas Quists debutbog fået stor ros med på vejen af både anmeldere og læsere. Andet oplag af bogen er netop nu undervejs,« fortæller forlagschef Filip Odgaard Bodilsen.

Se Forlagsgruppen Lohses nyeste udgivelser på lohse.dk

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Hotel Hebron er tilbage i topform
Der har været så godt som udsolgt på Hotel Hebron i løbet af sommeren, og hotellets belægning ligger 11 procent over gennemsnittet i København.  …
Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten
Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus. …
Over 1100 IMU’ere er engageret i IMU-fællesskaberne
En rundspørge har vist, at over 1100 unge er aktive i IMU's godt 50 fællesskaber landet over. Mange steder har oplevet en stigning i antallet af…

Annoncer