I 40 år har Anette arbejdet med tal i Indre Mission

Den 1. februar var det 40 år siden, at Anette Rasmussen havde første arbejdsdag på Indre Missions Hus.

En af Anettes mange opgaver er at tage telefonen, når folk ringer til Indre Missions Hus i Fredericia.

Siden 1983 har Anette Rasmussen arbejdet i økonomiafdelingen på Indre Missions Hus i Fredericia, hvor hun har haft forskellige regnskabsopgaver.

"Det er et stort stykke arbejde at stemme kontoer af og betale regninger, og man skal være meget omhyggelig med det," fortæller Anette Rasmussen, der kunne fejre 40-års-jubilæum den 1. februar. Der har selvsagt været mange højdepunkter, men hun vælger to ud, som har haft en særlig betydning.

"Jeg er meget glad for mit arbejde med Bibellæser-Ringen, hvor jeg har forskellige administrative opgaver. Jeg kan godt lide kontakten med de mennesker, som ringer ind og har brug for vejledning," siger økonomiassistenten, der sætter pris på samarbejdet med de andre i afdelingen og medarbejderne i Lohse.

"På et tidspunkt havde Lohse brug for en hjælpende hånd på lageret. Jeg slog til, for jeg synes, at bøger er spændende. Mens jeg var tilknyttet lageret, fik jeg læst rigtig mange bøger. Og så var jeg rigtig glad for at sørge for, at de folk, der bestilte bøger, fik en god behandling."

Kreabod til fordel for Indre Mission

I 1989 tog hun initiativ til en kreabod, hvor overskuddet fra salget af kreative ting og sager skulle gå til Indre Mission. Foreløbig har det givet 455.000 kroner.

"Det betyder rigtig meget for mig at kunne lave noget kreativt, som bliver til glæde for andre mennesker, og som kan hjælpe til mission," forklarer Anette Rasmussen.

"Jeg er vildt stolt af at arbejde i Indre Mission, for vi har nogle gode værdier, som inspirerer mig til at fortælle evangeliet der, hvor jeg færdes."

Anette Rasmussen runder 60 år til maj. Hun bor i Vejle, er gift med Kurt og har tre sønner.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny regionsleder: Troen er mit faste holdepunkt
Den nye leder i Region Nord hedder fra 1. januar Bethina Ladegaard Jensen. Hun blev opmuntret af andre til at søge stillingen og glæder sig til…
Tidligere landsleder får ny rolle i Indre Mission
Daniel Præstholm bringer sin teologiske uddannelse og ti års erfaring fra Indre Mission med sig til en nyoprettet stilling med fokus på familier og…
Nordiske børne- og ungdomsorganisationer udvekslede erfaringer
Landsledere fra de nordiske lande var samlet på Island for at tale om fremtiden og dele erfaringer fra børne- og ungdomsarbejdet. …

Annoncer