IM’s største genbrugsbutik udvider

Genbrugsbutikken i Rønne har købt naboejendommen for at øge omsætningen, der allerede i dag er den største blandt Indre Missions butikker.

IM-genbrug har købt en naboejendom til den nuværende butik på Haslevej i Rønne på Bornholm. Naboejendommen er på ca. 100 kvadratmeter, og med de nye lokaler får butikkens medarbejdere bedre forhold, samtidig med at butikken både får et større lager og et større butiksareal, fortæller Jonas Laugesen, der er leder af IM-genbrug.

»Udvidelsen af IM-genbrug i Rønne er med til at fremtidssikre butikken, for det giver mulighed for en større omsætning. Det er tanken, at naboejendommen skal bruges til lager, og at det nuværende lager skal inddrages til butikslokale. Det vil give butikken et markant løft,« siger Jonas Laugesen.

IM-genbrug i Rønne er Indre Missions største genbrugsbutik målt både på omsætning og resultat. I 2021 omsatte butikken for 1,5 millioner, hvilket gav 1,3 millioner til missionsarbejdet. 

Genbrugslederen fortæller, at IM-genbrug får nøglerne til de nye lokaler sidst i februar 2023, og at udvidelsen af butikken vil være klar i løbet af foråret 2023. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Indre Mission er langt fra indsamlingsmål
Gaveindtægterne falder fortsat. Trods positive udsigter tidligere på året tyder meget nu på, at Indre Missions regnskab er på vej mod et underskud.  …
Ny lovsang sætter ord på håb om forsoning og heling
Agnete Thidemann Kristiansen har skrevet en ny lovsang med titlen Kom og Hel. Den er netop udkommet på worshiptoday.dk. …
Ny kirkeminister vil kæmpe for kristne værdier
Hans-Ole Bækgaard har været glad for samarbejdet med Louise Shcak Elholm, men ser frem til at lære den nye kirkeminister Morten Dahlin at kende.  …

Annoncer