Ny podcast undersøger travlhed i familien

Familiekonsulent Lene Rønne Pedersen taler med forældre og eksperter om travlhedens påvirkning på familielivet i den nye podcast Hjælp - jeg er mor.

Lene Rønne Pedersen er vært på den nye podcast. Hun slutter hver sæson med en snak sin mand Kenneth, hvor de reflekterer over de samtaler, hun har haft.

I den nye podcast Hjælp - jeg er mor spørger familiekonsulent Lene Rønne Pedersen: Hvorfor har vi så travlt? I de første seks episoder taler hun med forældre, fagfolk, en præst og til sidst sin mand, Kenneth, om, hvad travlheden betyder, og om hvordan man kan overkomme den.

Podcastværten er selv mor på 17. år og oplever travlheden og udfordringen på egen krop.

»Jeg er blevet mere og mere nysgerrig på, hvordan andre familier klarer hverdagens travlhed,« fortæller Lene Rønne Pedersen, der oplever, at overskuddet og lysten til at komme ud af huset daler i takt med, at det bliver sværere at prioritere de mange ting, som familien gerne vil.

»Hjemme hos os synes jeg, de sidste mange år bare er kørt derudad, og vi har haft rigtig meget om ørerne. Men ofte er det også bare en følelse, der ligger i mig og os som familie, selvom vi ikke decideret har travlt,« siger hun og forklarer formålet med podcasten.

»Vi har brug for at finde en balance i vores hverdag, så vi både husker at leve og se alt det gode, der er omkring os, og at være der for venner og familie og samtidig ikke brænde helt ud.«

Hvorfor har vi så travlt er første sæson i podcasten Hjælp - jeg er mor. Til efteråret følger næste sæson, som tager fat i andre udfordringer for den moderne familie.

Podcasten kan findes på imedia.dk og en række andre podcasttjenester.


Hør Lene fortælle om podcasten

Når du afspiller videoen tillader du cookies fra YouTube
Accepter & AfspilAccepter for alle videoer & Afspil
×

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Folkemødet blev en øjenåbner
Michael Hvergel fløj fra Skjern til Allinge for en dag på Folkemødet. Det lærte ham noget nyt om værdien af den demokratiske samtale. …
Tror journalister det værste om missionsfolk?
Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard, kritiserer mediernes tendens til at viderebringe stereotyper og fejl om missionsfolk uden rettelser. …
Nu har Hotel Hebron højsæson hele året rundt
Der er færre svenske og norske hotelgæster, men til gengæld er der flere tyske, britiske og amerikanske turister, der bruger Hotel Hebron. …

Annoncer