Region Midt sætter fokus på musikken

Fra 1. september skal Leon Hansen Danielsen være musikkonsulent i Region Midt, og den 1. oktober begynder Simon From Søvndal som musik-evangelist samme sted. 

Simon Søvndal (tv) skal være musik-evangelist, og Leon Hansen Danielsen (th) skal arbejde som musikkonsulent.

Med to nyansatte musikkonsulenter bliver der sat fokus på musikken i Indre Mission Region Midt.

Den 1. september begynder Leon Hansen Danielsen som musikkonsulent, og den 1. oktober følger Simon From Søvndal trop, når han begynder som musikkonsulent og musik-evangelist.

Gejst for musik og mission

Leon Hansen Danielsen er netop ved at blive færdig på musikkonservatoriet i Aarhus, hvor han læser almen musikledelse, og han glæder sig til at bruge musikken til at lede til Jesus.

"Jeg ser stillingen lidt som et sted, hvor jeg har mulighed for at præge lovsangskulturen i en god retning," siger han og fortsætter:

"Jeg skal blandt andet have fokus på produktionen af sange med kristent budskab og skal undervise på en workshop for musikere, som gerne vil have hjælp til selv at skrive enten lovsange eller andre sange med et kristent budskab."

Simon From Søvndal, der er ved at færdiggøre sin organistuddannelse, har tidligere arbejdet for Sømandsmissionen, undervist i musik i Etiopien for Promissio og været udsendt for Soldatermissionen. Derudover er han bachelor i teologi. Det passer ham rigtig godt, at han nu kan kombinere musik og forkyndelse.

"Siden jeg var tolv år, har jeg været ude og spille til møder og lignende. Så det har altid været et hjertebarn for mig at prise Gud med musikken," siger han.

"Jeg ønsker at være med til at arbejde for en bibelsk funderet lovsangskultur, og så brænder jeg for at møde mennesker med evangeliet. Derfor er jeg glad for, at min stillingsbetegnelse bl.a. er musik-evangelist, hvor jeg kan bruge musikken som et redskab til, at mennesker møder Gud eller bliver opmuntret i deres relation til Gud," fortæller Simon.

En spændende stilling

Simon fortæller, at da han altid har haft et hjerte for mission, var han lidt nysgerrig på, hvad der rørte sig i Indre Mission. Derfor faldt han en dag over stillingsopslaget som musikkonsulent.

For Leon var det venner og bekendte, der kontaktede ham og spurgte, om det ikke var noget for ham.

"Idéen begyndte ligesom at vokse lige så stille i mig. I starten var jeg lidt i tvivl, om det var den rigtige stilling for mig. Men pludselig begyndte alle andre stillinger, jeg kiggede på, at virke lidt kedelige i forhold til denne her," fortæller Leon.

Supplerer hinanden godt

De to nye musikkonsulenter ser frem til at skulle arbejde sammen. "Jeg tror, Leon og jeg kan supplere hinanden godt, for vi har lidt forskellige profiler," siger Simon. "Jeg håber, at vi kan samle musikfolk i Region Midt og lave lovsangsaftener rundt omkring i regionen. Men jeg kommer også gerne ud i fællesskaberne og holder en aften, hvor jeg både leverer musik og tale. Så det eneste, man skal sørge for, er at sætte kaffen over," siger Simon med et smil. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …
IM-medarbejdere lærte om frimodig forkyndelse
Otte medarbejdere har fået værktøjer til, hvordan de kan formidle det kristne budskab. 
Indre Mission laver en landsdækkende kampagne for diakoni
Alle lokale IM-fællesskaber opfordres til at række en hjælpende hånd til andre mennesker den 14. september.

Annoncer