Sæt retning for kirken i din by

Indre Mission opfordrer i ny kampagne til at deltage i efterårets menighedsrådsvalg.

Når du afspiller videoen tillader du cookies fra YouTube
Accepter & AfspilAccepter for alle videoer & Afspil
×
Ressourcekoordinator Søren Fibiger Olesen sætter flere ord på i denne video.

»Menighedsrådsvalget er en unik mulighed for at sætte retning for kirken i din by,« siger Søren Fibiger Olesen i en video, som netop er offentliggjort på indremission.dk/mr.

Det er samtidig et hovedbudskab i Indre Missions aktuelle kampagne for, at man deltager i efterårets menighedsrådsvalg.

Søren Fibiger Olesen er ressource-koordinator i IM og leder af initiativet Kirkens liv og vækst, der tilbyder ressourcer og rådgivning til det lokale sognearbejde. I videoen peger han på mange af de områder, som menighedsrådene har ansvar for, og på, hvorfor det giver god mening at engagere sig i det lokale menighedsråd.

»I Menighedsrådet får du stor indflydelse på, hvilke aktiviteter der skal afholdes i dit sogn, og dermed også på, hvordan evangeliet bliver formidlet i din by,« forklarer han.

Orienteringsmøder 14. maj

Landsforeningen af Menighedsråd peger i sit valgmateriale på, at det mange steder er vanskeligt at finde kandidater til menighedsrådet, og at der skal arbejdes målrettet på at opfordre kandidater til at stille op. Det er en udfordring, som IM gerne vil hjælpe med.

I den seneste nyhedsmail fra Kirkens liv og vækst peger Søren Fibiger Olesen på to ting, som IM’s venner bør forholde sig til: For det første at der er brug for kandidater med syn for kerneopgaven – forkyndelsen af evangeliet. Og for det andet, at det er vigtigt med en åben og ærlig forventningsafstemning. Her opfordrer han til, at man deltager i de lokale orienteringsmøder, som afholdes i alle sogne den 14. maj.

Inspirationsteam er klar til hjælp

Der er tidligere sendt information ud til alle landets menighedsråd om IM’s tilbud og hjælp til det lokale menighedsråd og kirkens ansatte. Og ved formands- og kasserermøderne orienteres der i disse uger blandt andet om forberedelserne til menighedsrådsvalget.

Et af tilbuddene er personlig og konkret rådgivning fra et team af erfarne menighedsrådsmedlemmer, som gerne stiller deres viden til rådighed for både nuværende og kommende menighedsrådsmedlemmer.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
De frivilliges indsats og byens støtte driver Å-festival frem
Engagerede frivillige og opbakning fra lokalområdet er nøgleord for Å-festival, der tiltrak rekordmange deltagere i pinsen. …
Bibelcampingsæson starter med god opbakning og nye initiativer
Årets første to bibelcampinger blev afviklet med god opbakning. Et nyt initiativ til indsamling skal hjælpe med vedligeholdelsen af mødetelte. …
Workshop giver IMU’ere bibelindsigt
Skjern IMU samlede unge fra flere IMU-fællesskaber for at blive klogere på, hvordan Bibelens budskab kan omsættes til praksis. …

Annoncer