Salgschef bliver ny direktør

Felix Rejser har igen fået sin egen direktør. Fra 1. januar overtog salgschef Birgitte van der Schaft ansvaret for drift, budget og personale.

Birgitte van der Schaft glæder sig over de nye opgaver som direktør i Felix Rejser.

Birgitte van der Schaft er ny direktør i Felix Rejser fra den 1. januar 2024. 49-årige Birgitte van der Schaft er uddannet inden for turist- og rejsebranchen og har også en uddannelse inden for organisation og ledelse. Hun har været salgschef i Felix Rejser siden 2022 og overtager opgaverne som direktør fra Indre Missions virksomhedschef Ingrid V. Bjerre, som gennem nogle år har haft ansvaret for Felix Rejser.

Virksomhedschef Ingrid V. Bjerre ser det som et naturligt skridt i Felix Rejsers udvikling, at rejsebureauet nu igen får sin egen direktør.

»Felix Rejser kørte i et par år for lavt blus på grund af coronaepidemien. Men nu er rejseselskabet kommet godt i gang igen. Rejselysten er tilbage. Vi har udvidet vores personale, og vi har mulighed for at udvide rejseudbuddet i de kommende år. Derfor er der brug for, at Felix Rejser får sin egen direktør,« forklarer Ingrid V. Bjerre.

»Birgitte van der Schaft har gjort det særdeles godt som salgschef. Hun er godt inde i virksomhedens drift, og jeg er overbevist om, at hun er klar til at løfte opgaven som direktør, hvor hun får ansvaret for både drift, budget og personale. Hun har også den rette profil til at stå i spidsen for et kristent rejsebureau,« understreger virksomhedschefen.

Ser frem til udfordringerne

Birgitte van der Schaft er glad for den tillid, som er vist hende, og hun ser frem til de udfordringer, som følger med opgaven som direktør.

»Jeg tror på, at der stadig er brug for et rejsebureau som os i markedet, og jeg vil sammen med mine medarbejdere arbejde på at udvikle Felix Rejser, så vi også fremover kan give gode oplevelser til vores kunder i et trygt og kristent rejsefællesskab,« siger Birgitte van der Schaft.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Flere hundrede takker ja til to minutter om dagen
Appen Ord til eftertanke bruges af flere og flere.
Podcasten Bibelsnak starter op igen med ny vært
Ungdomskonsulent Bjarke Brondbjerg, der er ny vært på Bibelsnak, ønsker at give folk mod på selv at læse i Bibelen.  …
Nye positive tiltag på Sydsjælland og Lolland-Falster
Legestuen i Maribo og ungdomsgruppen i Næstved gør en forskel.

Annoncer