Sol og caféaftener bragte smilene frem i Haderup

Som noget nyt i år kunne gæsterne på Haderup Bibelcamping mødes i et cafételt med aktiviteter, der bidragede til et godt fællesskab på pladsen. 

En del af dem, som deltog i fællesspisningen på Haderup Bibelcamping, havde været i sving med forskellige opgaver på pladsen.

I de første dage var Haderup Bibelcamping ved at drukne i vand, og én campist måtte grave render for at få vandet væk. Så alle nød, da solen og varmen indtog pladsen, og alle kunne sidde ude og deltage i fællesspisningen. Ellers har et nyt cafételt ved siden af det store mødetelt været lidt af et tilløbsstykke. Pølsegilde og lagkagebingo fyldte teltet til bristepunktet.

»Folk kunne godt lide den uformelle måde at være sammen på, og det gjorde, at de blev hængende længe for at snakke med hinanden,« fortæller en glad Heri Elttør, der sammen med Katja Steffensen udgør bibelcampingens lederteam.

Det nye initiativ med cafételtet er et konkret resultat af, at udvalget bag bibelcampingen sidste år lavede en aften, hvor campisterne i Haderup kunne komme med forslag til nye tiltag eller ting, som kunne ændres.

Udvalget samlede alle input, og det mundede ud i, at mange opgaver blev uddelt. Ud af det opstod der blandt andet et caféteam og et sceneudsmykningsteam, der havde tryllet en spændende sceneudsmykning ud af temaet for bibelcampingen: Himmelregn.

Det gav en fin ramme om ugens aftenmøder, hvor der snildt kunne være 250 tilhørere hver aften.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Ny regionsleder: Troen er mit faste holdepunkt
Den nye leder i Region Nord hedder fra 1. januar Bethina Ladegaard Jensen. Hun blev opmuntret af andre til at søge stillingen og glæder sig til…
Tidligere landsleder får ny rolle i Indre Mission
Daniel Præstholm bringer sin teologiske uddannelse og ti års erfaring fra Indre Mission med sig til en nyoprettet stilling med fokus på familier og…
Nordiske børne- og ungdomsorganisationer udvekslede erfaringer
Landsledere fra de nordiske lande var samlet på Island for at tale om fremtiden og dele erfaringer fra børne- og ungdomsarbejdet. …

Annoncer