Sol og caféaftener bragte smilene frem i Haderup

Som noget nyt i år kunne gæsterne på Haderup Bibelcamping mødes i et cafételt med aktiviteter, der bidragede til et godt fællesskab på pladsen. 

En del af dem, som deltog i fællesspisningen på Haderup Bibelcamping, havde været i sving med forskellige opgaver på pladsen.

I de første dage var Haderup Bibelcamping ved at drukne i vand, og én campist måtte grave render for at få vandet væk. Så alle nød, da solen og varmen indtog pladsen, og alle kunne sidde ude og deltage i fællesspisningen. Ellers har et nyt cafételt ved siden af det store mødetelt været lidt af et tilløbsstykke. Pølsegilde og lagkagebingo fyldte teltet til bristepunktet.

»Folk kunne godt lide den uformelle måde at være sammen på, og det gjorde, at de blev hængende længe for at snakke med hinanden,« fortæller en glad Heri Elttør, der sammen med Katja Steffensen udgør bibelcampingens lederteam.

Det nye initiativ med cafételtet er et konkret resultat af, at udvalget bag bibelcampingen sidste år lavede en aften, hvor campisterne i Haderup kunne komme med forslag til nye tiltag eller ting, som kunne ændres.

Udvalget samlede alle input, og det mundede ud i, at mange opgaver blev uddelt. Ud af det opstod der blandt andet et caféteam og et sceneudsmykningsteam, der havde tryllet en spændende sceneudsmykning ud af temaet for bibelcampingen: Himmelregn.

Det gav en fin ramme om ugens aftenmøder, hvor der snildt kunne være 250 tilhørere hver aften.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Missionen går nye veje i Thy
En række kirkelige initiativer ruller ind over Thy og Mors med det formål at gøre kirken mere relevant for lokalsamfundet. Dette sker gennem nye…
Konstruktiv dialog mellem Indre Mission og tilknyttede valg- og frimenigheder
Repræsentanter fra Indre Missions ledelse mødtes med udvalgte personer fra tilknyttede valg- og frimenigheder for at styrke relationen. …
Unge viser stor interesse for det nye teologispor
Interessen for teologi har vist sig at være større end forventet. Det kan ses på opbakningen til det nye tiltag på Børkop Højskole. …

Annoncer