Stort udvalg af rejser til efterspurgt rejsemål

Felix Rejser er klar med programmet for 2023. Det byder både på nye rejsemål og flere muligheder for at opleve et af rejsebureauets mest efterspurgte rejsemål.

Israel er et af Felix Rejsers mest efterspurgte rejsemål.

Krydstogt på Nilen i Egypten, storbyferie i Istanbul, sejltur til Skotland, en 4-dages bustur til Lolland og Møn eller rundrejser i Israel. Det er nogle af de rejsemål, som Felix Rejser tilbyder i 2023.

En af nyhederne er en rejse til Istanbul i Kristi himmelfartsferien, hvor valgmenighedspræst Anders Kingo er rejseleder.

»Det er en spændende kombination af storbyferie og kulturferie med både sightseeing og foredrag af rejselederen,« fortæller salgschef Birgitte van der Schaft.

»På vores rejse til Egypten vil rejsegæsterne både opleve Cairo og komme med på krydstogt på Nilen. En anden mulighed for krydstogt er en tur med skoleskibet Gann, som denne sommer har en rejse til Skotland. På den tur besøger rejsegæsterne en række skotske havnebyer og oplever også Orkney-øerne.«

Mange rejser til Israel

Felix Rejser har også et stort udvalg af rejser til Israel, som er et af Felix Rejsers mest efterspurgte rejsemål.

»Under coronatiden har det ikke været så let, men nu er der igen gode muligheder for at opleve Israel. Vi har en minibibelhøjskoletur og en lang række rundrejser til Israel i løbet af 2023 ,« fortæller Birgitte van der Schaft.

»Vi anbefaler, at man melder sig til så tidligt som muligt og inden den seneste tilmeldingsfrist. Det hænger sammen med, at vi selv har tidsfrister over for vores leverandører, som vi skal overholde. Det er også muligt at reservere en plads ganske gratis, hvis man er interesseret, men ikke er helt sikker endnu,« forklarer salgschefen.

Felix Rejser udgiver ikke et katalog, men på felixrejser.dk kan man se, hvilke rejser rejsebureauet tilbyder. Der kommer løbende nye rejser til.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Folkemødet blev en øjenåbner
Michael Hvergel fløj fra Skjern til Allinge for en dag på Folkemødet. Det lærte ham noget nyt om værdien af den demokratiske samtale. …
Tror journalister det værste om missionsfolk?
Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard, kritiserer mediernes tendens til at viderebringe stereotyper og fejl om missionsfolk uden rettelser. …
Nu har Hotel Hebron højsæson hele året rundt
Der er færre svenske og norske hotelgæster, men til gengæld er der flere tyske, britiske og amerikanske turister, der bruger Hotel Hebron. …

Annoncer