Teltmedarbejdere er klar til en sommersæson med bibel og ferie

Færdighederne er blevet pudset af og medarbejderne glæder sig til en helt almindelig bibelcampingsæson.

Indre Mission har lige taget hul på årets teltmøder og bibelcampings, og forude venter måneder med mange oplevelser. Carsten Mikkelsen, der er formand for IM’s teltudvalg, ser ind i en sæson, som bliver uden corona.

»Vi glæder os til en helt almindelig bibelcampingtid uden restriktioner, hvor coronaen ikke sætter dagsordenen,« siger Carsten Mikkelsen.

Han nævner, at flere teltmedarbejdere har været på kursus i forbindelse med, at man alligevel skulle rejse det store telt til »Bedsteforældre- og børnebørns-camping« på Mørkholt Strand Camping.

»Teltmedarbejderne har gennemgået alt fra opmåling af teltområde, rejsning af telt og lyd og teknik.«

Han oplyser, at alle de gamle teltstole er blevet solgt. Indsamlingen til nye stole fortsætter også i år. Der mangler lige nu penge til knap 1000 stole.
 

Køb en teltstol - læs her hvordan

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Folkemødet blev en øjenåbner
Michael Hvergel fløj fra Skjern til Allinge for en dag på Folkemødet. Det lærte ham noget nyt om værdien af den demokratiske samtale. …
Tror journalister det værste om missionsfolk?
Indre Missions formand, Hans-Ole Bækgaard, kritiserer mediernes tendens til at viderebringe stereotyper og fejl om missionsfolk uden rettelser. …
Nu har Hotel Hebron højsæson hele året rundt
Der er færre svenske og norske hotelgæster, men til gengæld er der flere tyske, britiske og amerikanske turister, der bruger Hotel Hebron. …

Annoncer