Du er nødvendig

Vi er alle gennem vores opvækst blevet formet af mennesker, som satte tydelige aftryk i vores liv, fordi de gik et stykke af vejen sammen med os

Når du afspiller videoen tillader du cookies fra YouTube
Accepter & AfspilAccepter for alle videoer & Afspil
×

Jeg ved ikke, hvor jeg var endt, hvis det ikke havde været for lederne i juniorklubben eller dem i teenklubben, der tog os med på Å-festival og ville hænge ud med os. De var de seje IMU’ere, som ikke var særlig perfekte, men som bare ville os. Vi har dem forhåbentlig alle i vores liv.

I dag kan jeg være lidt bekymret for, om det samme bliver tilfældet for mine børn? Møder de den samme begejstring fra nogle, der vil være sammen med dem? Nogle som viser dem, at det med kirke ikke bare handler om at bladre i en salmebog, men at det faktisk også kan være sjovt.

Behøver ikke være forpligtende

Jeg ønsker for os alle, at vi kan være med til at sætte disse vigtige aftryk. At vi tør tage chancen, selvom det måske ikke helt passer ind i vores planer, fordi det kan sætte varige aftryk i de mennesker, vi omgiver os med. Det behøver ikke at være forpligtende eller vedholdende. Nærvær kan de fleste af os give.

Det er afgørende for Indre Mission og DFS, at vi tør efterlade os aftryk på hinanden. Igennem Helligåndens arbejde i os bliver vi sat i bevægelse til at sætte aftryk på den verden, vi er i. Missionsarbejdets hjerte og sjæl ligger i de ægte, menneskelige forbindelser, vi skaber i vores travle hverdag. Det er ikke titlerne, men de personlige bidrag, der giver liv til vores arbejde.

Ægte forbilleder

Vi ser denne indflydelse, når en gruppe unge fra Børkop Højskole sammen med en etableret gruppe ledere redder en Juniorsportscamp fra aflysning. Det viser den sande betydning af at skabe en positiv forandring.

Jesus valgte ikke perfekte mennesker som sine disciple; han valgte ægte mennesker som os, som forbilleder.

Der er brug for dig! Ikke fordi du har styr på det hele, kan lave den rigtige bibeltime eller holde den rigtige andagt. Ikke fordi du er den bedste til sportsaften, eller den der altid ved, hvad der bør siges eller gøres. Der er brug for dig, fordi du følger Jesus og vil andre.

Din evne til at være ægte og nærværende er, hvad der virkelig tæller. Du er vigtig, fordi du kan være med til at forme og efterlade et varigt indtryk.

Seneste blogindlæg
Vi har brug for flere mandefællesskaber
Der er potentiale for lokale fællesskaber, der er bygget op om en konkret aktivitet, som interesserer mænd
Diakoni er en del af vores mission
At leve i Guds kærlighed handler også om at leve den ud i gode gerninger for hinanden
Fra bededag til bønnens år
I 2024 vil vi særligt pege på bønnens magt og invitere til at bede for mission