Tak til alle jer frivillige

Sommerens lejre og bibelcampings har sat værdifulde spor i deltagernes liv, og det skyldes i høj grad den store indsats fra en lang række af dygtige og engagerede frivillige

Når du afspiller videoen tillader du cookies fra YouTube
Accepter & AfspilAccepter for alle videoer & Afspil
×

Selvom jeg ikke kender det præcise antal, er der ingen tvivl om, at hundredvis af engagerede frivillige denne sommer igen har brugt deres tid og kræfter på at skabe fantastiske rammer for børn, unge, familier, nydanskere, singler, enlige forældre og mange flere.

Lejre og bibelcampings har været fyldt med utallige gode oplevelser, der har sat værdifulde spor i deltagernes liv, og det skyldes i høj grad den store indsats fra en lang række af dygtige og engagerede frivillige.

En enkelt børnelejr havde hele 27 ledere, men uanset antallet af frivillige har hver enkelt bidraget med noget unikt, som har gjort en betydelig forskel.

Ikke kun for sjov

Musiklejre, seniorcampings, UNO-camp, teen- og ungdomscamps, tværkulturelle lejre, Å-festival, bibelcampings og børnelejre er blevet afholdt i alle hjørner af landet og har tiltrukket mange deltagere. Disse lejre og camps har ikke alene været steder for sjov og underholdning, men også steder for dybere refleksion og stærke fællesskaber. Unge og ældre, der ønsker at gøre en forskel, har fået muligheden for at udfolde det som frivillige. Det er stort!

Jeg vil gerne rette en stor og varm tak til de mange, der har gjort en uvurderlig forskel ved at forberede, organisere og tage ansvar for de mange aktiviteter. Deres hårde arbejde og dedikation har gjort det muligt at skabe disse stærke sommeroplevelser.

En grundpille i fællesskabet

Selvom de sjældent står i rampelyset, gør hver eneste frivillig en forskel. Fra dem, der sørger for maden i køkkenet på børnelejren, til dem, der fortæller bibelhistorier, trøster teenagerne, når livet gør ondt, opsætter telte, står for rengøring og brygger kaffe – alle bidrager til at skabe en tryg og inspirerende ramme for skønne fællesskaber og verdens bedste budskab: evangeliet om Jesus

Vi er en bevægelse rig på engagement og fællesskab, hvor mange frivillige år efter år bærer med, mens andre bidrager med en enkelt opgave eller for et år ad gangen. Denne kontinuerlige indsats er en af grundpillerne i vores fællesskab, og sammen skaber vi noget, der for mange føles som manna fra himlen – næring til et glædesfyldt kristenliv med stærke relationer. Denne dedikation og vilje til at gøre en forskel gør vores bevægelse rig og livskraftig.

Seneste blogindlæg
Tak for arbejdsfællesskabet
Det er en gave, at vi alle med hver vores evner og nådegaver arbejder sammen om at lede mennesker til Jesus
Tag Bibelen med
Tror jeg virkelig på, at Biblen er Guds ord, så kan jeg kun komme på gode grunde til at have Bibelen med hver gang, jeg kommer for at møde Gud …
Gud har ikke åbenbaret sig kønsneutralt
Vi må ikke give afkald på det bibelske gudsbillede for at tilpasse os tidens politiske korrekthed