Nyt online-kursus om tro i familien

Der er et behov for at høre mere om tro i familien. Derfor kommer der i september og oktober et gratis online forældrekursus.

Online-kurset foregår seks tirsdage i september og oktober. Foto: Freepik.com

Den 3. september afholdes et nyt og gratis online-kursus for alle forældre. Det er Indre Mission, Luthersk Mission (LM) og Evangelisk Luthersk Mission (ELM), der i fællesskab står bag.

»Luthersk Mission har kørt kurser om tro i familien i noget tid, men de vil gerne nå bredere ud, fordi de har mærket et behov og en interesse for det. Så de har spurgt ELM og IM, om vi vil være med til at lave et online-kursus,« fortæller Johanne Lund Larsen, der er landsleder i Indre Missions Familiearbejde.

»Vi kan se en generel tendens til, at unge familier har mindre tid og har svært ved at have troen som en aktiv del af hverdagen. Derfor vil vi gerne inspirere til, hvordan man kan implementere troen i familierne.«

Seks forskellige kursusaftener

Online-kurset indeholder seks kursusaftener med hver sin overskrift: »Alle kristne familier er forskellige og skal være det«, »Hvad skal børnene lære?«, »Hvordan tilegner børn sig troen?«, »Den konkrete oplæring: Hvordan?«, »Om traditioner i familien«, og »To store issues i familien«.

Man kan læse mere om, hvad de enkelte kursusaftener indeholder, og hvem der underviser, på facebook-siden Tro i familien.

Kurset foregår tirsdage fra kl. 20-21. Man kan følge hele kurset eller vælge blot at se med én eller flere aftener. Hver kursusaften består af to oplæg på 15-20 minutter. Efter hvert oplæg er der mulighed for samtale i 10-15 minutter. Efter hver kursusaften er der mulighed for at snakke med underviserne pr. telefon eller mail.

Links til kurset bliver lagt på familiearbejde.dk/foraeldrekursus og på facebooksiden »Tro i familien«.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
UngCamp 24: Silende regn og højt humør
UngCamp 24 samlede 800 unge om forkyndelse, undervisning, lovsang og masser af hygge og festlige sommeraktiviteter. …
Unge familier vælger Lystruphave Bibelcamping
Vækst og glade dage præger bibelcampingpladsen syd for Silkeborg, hvor mange nye er kommet til
Vi får lov at så nogle små frø
90 teenagere er på konfirmandkursus på Frøstruphave Efterskole. Det giver Lea og Ida nye bibeloplevelser og venner. …

Annoncer