Årsmødefestivalen vil inspirere

En nyt miljø sætter fokus på opgaven med at lede andre blandt andet gennem menighedsrådsarbejdet.

Årsmødefestivalen den 10.-12. juni på Mørkholt Strand Camping nærmer sig, og der venter de mange deltagere et spændende program.

Det hele begynder med en stor åbningsfest fredag aften, og lørdag afvikles selve årsmødet med formandsberetning, økonomiberetning og drøftelse fra fællesscenen midt på pladsen.

Nyt miljø for ledere

Miljøet "Lederen" har fokus på opgaven med at lede mennesker, både når det går godt, og når det er svært. 

Fredag aften stilles der skarpt på arbejdet i menighedsrådene. Her vil IMs ressourcekoordinator Søren Fibiger Olesen og formand Hans-Ole Bækgaard give et indblik i de ressourcer, som IM og DFS tilbyder kirkerne. 

Lørdag bliver der blandt andet kigget nærmere på "Holdbart lederskab" og "Konflikter i fællesskabet".

Mulighed for at følge med hjemmefra

Årsmødets beretninger livestreames via Facebook og YouTube. Det samme gælder lovsangsfesten lørdag aften, hvor sognepræst og IMU-formand Thomas Kofoed Nedergaard fra Fredericia står for forkyndelsen.

Søndag formiddag er der gudstjeneste for alle under overskriften: "Guds mission til alle tider og alle folk", som både livestreames via IMs sociale medier og radiotransmitteres på P1.
 

Se program og læs meget mere på festival.indremission.dk

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…

Annoncer