Årsmødefestivalen vil inspirere

En nyt miljø sætter fokus på opgaven med at lede andre blandt andet gennem menighedsrådsarbejdet.

Årsmødefestivalen den 10.-12. juni på Mørkholt Strand Camping nærmer sig, og der venter de mange deltagere et spændende program.

Det hele begynder med en stor åbningsfest fredag aften, og lørdag afvikles selve årsmødet med formandsberetning, økonomiberetning og drøftelse fra fællesscenen midt på pladsen.

Nyt miljø for ledere

Miljøet "Lederen" har fokus på opgaven med at lede mennesker, både når det går godt, og når det er svært. 

Fredag aften stilles der skarpt på arbejdet i menighedsrådene. Her vil IMs ressourcekoordinator Søren Fibiger Olesen og formand Hans-Ole Bækgaard give et indblik i de ressourcer, som IM og DFS tilbyder kirkerne. 

Lørdag bliver der blandt andet kigget nærmere på "Holdbart lederskab" og "Konflikter i fællesskabet".

Mulighed for at følge med hjemmefra

Årsmødets beretninger livestreames via Facebook og YouTube. Det samme gælder lovsangsfesten lørdag aften, hvor sognepræst og IMU-formand Thomas Kofoed Nedergaard fra Fredericia står for forkyndelsen.

Søndag formiddag er der gudstjeneste for alle under overskriften: "Guds mission til alle tider og alle folk", som både livestreames via IMs sociale medier og radiotransmitteres på P1.
 

Se program og læs meget mere på festival.indremission.dk

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Et EVENT fyldt af overraskelser
Seminaret »Elsk Vejle« på Event overgik alle forventninger. 80 unge ville på gaden og dele karameller ud med en lille sød hilsen. …
Danskerne holder troen på afstand
Ægteparret Katie og Frederik brænder begge for det kristne arbejde. Katies amerikanske baggrund har vist dem kontrasterne mellem at være kristen i…
Her er Å-festival hele året
Å-festival er ikke det eneste, der findes i Sønder Felding. Der er et stort og aktivt fællesskab i missionshuset, der præges af en del unge familier…

Annoncer