Årsmødet 2023 sætter fokus på nutidig mission

Planlægningen af Indre Missions årsmøde er i fuld gang. Temaet sætter fokus på mission i tiden og rammerne lægger op til at kombinere årsmødet med en miniferie.

Når Indre Mission indbyder til årsmøde i Vejen den 10. juni, bliver det under temaet Mission i tiden.

»Vi er kaldet til at drive mission blandt nutidsmennesker - mission ind i vores egen tid. Ikke til at være en tidslomme, der forsøger at fastholde klassiske værdier og kultur,« lyder det fra styregruppen, som er i fuld gang med planlægningen.

Årsmødet 2023 afvikles på én enkelt dag. Formiddagen er afsat til beretninger og debat, mens eftermiddagen rummer en række valgfrie seminarer, der hver for sig sætter fokus på, hvordan IM kommunikerer med tiden og omgivelserne: Hvordan er IM vækkelsesbevægelse i 2023?

Aftenprogrammet indledes med en familiefest, og årsmødet slutter med et stort fællesmøde, hvor Vesterbro-præsten Niels Nymann Eriksen taler.

Vejen Idrætscenter, som i år danner ramme om årsmødet, gør det oplagt at kombinere årsmødet med en aktiv familieweekend. Med badeland, familiespa, springhal, motionsrum og boldbaner er der masser af ekstra tilbud for hele familien, der samtidig kan bo på den tilknyttede campingplads, i hytter eller på hostel.

»Med de gode tilbud om overnatning og aktiviteter er der rigtig fine muligheder for at kombinere årsmødet med en indholdsrig miniferie i det sydjyske,« siger sekretariatsleder Birgit Forum.

Programmet offentliggøres på indremission.dk/årsmøde den 1. marts, og en trykt indbydelse sendes ud til alle lokale IM-fællesskaber i april måned.

For dem, som er forhindret i al deltage, kan det meste af årsmødet følges via Facebook eller YouTube.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Gud bærer mig - også gennem døden
Leder af Fangekoret Louise Adrian er døende. Hun har planlagt sin begravelse, som ikke skal være en sørgefest, men en gensynsfest. …
Med far på arbejde
Det er Guds opgave at redde verden og omvende mennesker. Men vi er kaldet til at møde de mennesker, Gud viser os, med hans kærlighed, siger IM's…
Jeg slap ikke fra Gud
En ulykke udfordrede Sørens måde at være et troende menneske på. »Det hele ramlede for mig, fordi det var umuligt at finde ud af, hvor Gud var,«…

Annoncer