Årsmødet sætter fokus på både nutiden og evigheden

Nutidig mission og evighedens betydning er omdrejningspunktet for flere af de tilbud, man kan benytte sig af på årsmødet til juni.

Sidst Indre Mission holdt et traditionelt årsmøde var i Skive i 2019.

Hvordan er det muligt at glæde sig til dommedag? Det spørgsmål tager tidligere biskop Steen Skovsgaard op i et af seminarerne ved Indre Missions Årsmøde i Vejen den 10. juni. Eftermiddagens syv forskellige seminarmuligheder har fokus på nutidig mission, men også på, at kirkens mission i dag er tæt forbundet med evigheden.

Sognepræst Niels Nymann Eriksen indleder således eftermiddagens seminar-tilbud med spørgsmålet: Hvad har evangeliet at sige til mennesker, der ikke bekymrer sig for evigheden, men for dagen i morgen?

Herefter er det muligt at dykke ned i forskellige emner såsom menighedsarbejde, nabomission, frivilligkultur og familievenlige møder.

To af eftermiddagens seminarer holdes sammen med ungdomsårsmødet AIM og stiller skarpt på de udfordringer, der dels er i samarbejdet med andre kirkeretninger og dels er i fællesskabet mellem de unge og ældre generationer.

Årsmødet holdes i Vejen, hvor idrætscenteret danner ramme om både selve årsmødet og en lang række andre tilbud, som dækker alle aldersgrupper og gør årsmødet attraktivt for hele familien.

Informationer om aktiviteter, overnatning og bespisning findes på årsmøde.indremission.dk, hvor det også er muligt at tilmelde sig frem til 4. juni.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Gud bærer mig - også gennem døden
Leder af Fangekoret Louise Adrian er døende. Hun har planlagt sin begravelse, som ikke skal være en sørgefest, men en gensynsfest. …
Med far på arbejde
Det er Guds opgave at redde verden og omvende mennesker. Men vi er kaldet til at møde de mennesker, Gud viser os, med hans kærlighed, siger IM's…
Jeg slap ikke fra Gud
En ulykke udfordrede Sørens måde at være et troende menneske på. »Det hele ramlede for mig, fordi det var umuligt at finde ud af, hvor Gud var,«…

Annoncer