Anmelderrost sanger besøger Årsmødefestival

Sommerens Årsmødefestival vil bygge bro og inspirere til at være kristen i hverdagen

For femte gang inviterer Indre Mission til Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping. Den finder sted den 7.-9. juni. Festivalen byder bl.a. på en særlig musikalsk oplevelse lørdag aften, hvor der er koncert med Jonas Petersen, musiker, sangskriver og frontfigur i det anmelderroste Hymns From Nineveh.

Jonas Petersen er kendt for at levere salmeagtige popsange, der rummer dybe refleksioner.

»Jonas Petersen er en mand, der skaber refleksioner over de vigtige dele af livet. I udsendelser på landsdækkende tv samt ved koncerter har jeg lyttet til væsentlige bibelske vinkler med perspektiverne på livet på denne jord og med evigheden for øje. Kombinationen af en særdeles stærk vokal og en reflekteret bibelsk kristendomsforståelse har beriget mig,« siger generalsekretær Jens Medom Madsen.

Inspirerer til fællesskab

Årsmødefestivalen har udviklet sig til et koncept, der forener alle generationer i fællesskab og dialog. Det er en glædelig begivenhed, hvor unge familier med børn, seniorer og teenagere mødes på tværs af alder, geografi og livssituationer.

På pladsen kan man opleve en levende dialog, hvor de forskellige generationer mødes og blandt andet engagerer sig i drøftelser med Indre Missions Hovedbestyrelse om arbejdet i bevægelsen.

Dette skaber ikke kun broer mellem aldersgrupperne, men også ny inspiration.

»Årsmødefestivalen er en unik begivenhed, hvor vi ser, hvordan dialogen på tværs af generationer og geografi giver inspiration til både det individuelle liv, det lokale fællesskab og vores nationale indsats,« forklarer Jens Medom Madsen.

Han glæder sig over, at IMU’s årsmøde, AIM, også vil udfolde sig på Årsmødefestivalen.

»På den vis vil der i år være ekstra meget guf at hente for de unge, men også for brobygningen mellem generationer,« siger generalsekretæren.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer