Det sidste missionshus på Lolland er blevet 125 år

Indre Mission har kun ét missionshus tilbage på Lolland. Fællesskabet her kunne den 3. september fejre 125-årsjubilæum med gudstjeneste og efterfølgende fejring i missionshuset.

Missionshuset i Maribo var fyldt af glade gæster, da 125-års-jubilæet blev markeret. Foto: Jimmi Skou Henriksen

Søndag den 3. september blev en dag fyldt med glæde, taknemmelighed og festligheder i Maribo midt på Lolland, da byens missionshus fejrede sit 125-årsjubilæum.

Dagen startede med en festlig gudstjeneste i Maribo Domkirke, hvor IM-venner samledes for at fejre og mindes de mange år. Det var et glædeligt gensyn, der blev præget af gode minder.

Efter gudstjenesten kunne deltagerne fortsætte fejringen i missionshuset, der var smukt dekoreret til lejligheden. Her blev der serveret kaffe og lagkage. Under festen var der også mulighed for at bringe hilsner.

Maribo Missionshus er det sidste aktive missionshus på Lolland.

»På den baggrund var det godt at opleve, at tonen i de forskellige hilsner var præget af taknemmelighed og opmuntring. Regionsleder Kurt Kristensen mindede om, at vi tjener en stor og uforanderlig Herre, som er den samme til evig tid. Vi har egentlig ikke grund til mismod, når vi står i evangeliets tjeneste,« fortæller vicegeneralsekretær Peter Nord Hansen, der stod for en gudstjeneste i domkirken og holdt en festtale i missionshuset.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer