En livlig snak om det vanskelige

Inspiration og drøftelse på kryds og tværs var på programmet til netværksdagen i Indre Missions' enkenetværk sidst i oktober.

Indre Missions netværk for enker var samlet den sidste lørdag i oktober i missionshuset i Vejle. 18 voksne og børn fik en spændende dag. Terapeut Steen Palmqvist kom med et indlæg, som skabte en god drøftelse. Samtidig var der sjove aktiviteter for børnene.

Lidt senere samledes deltagerne i to grupper. Der var en samling for dem med hjemmeboende børn, og en samling for dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

»Der var en livlig snak om mange af de situationer, som kan være vanskelige,« fortæller Bjarne Hvidberg fra seniorteamet, der var med til at stå for dagen sammen med familiearbejdet i Indre Mission.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…
Befriende og livsnær forkyndelse
Monika Andersson fra Odense var blandt de 430 deltagere på ECHO. Hun er ny i troen og sugede til sig. Hun fik tonsvis af inspiration med hjem. …
Jeg ville gerne vise at det ikke var farligt
Den tidligere håndboldspiller Anette Hoffmann blev et forbillede for mange, da hun offentligt fortalte om sin kristne tro. …

Annoncer