En livlig snak om det vanskelige

Inspiration og drøftelse på kryds og tværs var på programmet til netværksdagen i Indre Missions' enkenetværk sidst i oktober.

Indre Missions netværk for enker var samlet den sidste lørdag i oktober i missionshuset i Vejle. 18 voksne og børn fik en spændende dag. Terapeut Steen Palmqvist kom med et indlæg, som skabte en god drøftelse. Samtidig var der sjove aktiviteter for børnene.

Lidt senere samledes deltagerne i to grupper. Der var en samling for dem med hjemmeboende børn, og en samling for dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

»Der var en livlig snak om mange af de situationer, som kan være vanskelige,« fortæller Bjarne Hvidberg fra seniorteamet, der var med til at stå for dagen sammen med familiearbejdet i Indre Mission.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer