Fællesskab og visioner i sommerlandet

På Skovgårde og Tullebølle bibelcamping var der flere deltagere end normalt. I Haderup blev der sat gang i en visionsproces og i Valby havde man succes med et nyt tiltag.

På Skovgårde Bibelcamping er der tradition for, at alle samles til pølseparty.

Bibelcampingsæsonen er ved at være slut for i år. Sommeren har budt på masser af ferieoplevelser på Indre Missions bibelcampinger rundt i landet. 

Mange nye familier har valgt Skovgårde

I år havde man udvidet bibelcampingen i Skovgårde med 36 nye pladser, og de blev revet væk. Det betød en væsentlig stigning i antallet af deltagere.

»Jeg skyder på, at vi nok er 100 ekstra. Mange af dem er unge familier, og det påvirker positivt vores børneaktiviteter,« fortæller en meget glad lejrchef, Peter N. Andersen.

Tilgangen af familier falder helt i tråd med de visioner, man har for bibelcampingen.

»Vi ønsker at lave en bibelcamping, der tilgodeser familiernes behov,« siger lejrchefen, der glæder sig over de mange frivillige, der gør en stor indsats.

»Det gør det sjovt at være lejrchef.«

En visionsproces er sat i gang i Haderup

I år blev deltagerne i bibelcampingen i Haderup inddraget i en drøftelse af, hvordan fremtiden skal se ud for bibelcampingen. De fik en række spørgsmål, som gik på drømme og visioner for fremtiden.

»Vi oplever, at der var en rigtig god gruppesnak,« fortæller Heri Elttør, der deler lejrchefopgaverne sammen med Katja Steffensen. De to er missionærer i Region Midt.

Udvalget bag bibelcampingen vil arbejde videre med deltagernes mange idéer og drømme.

Spise- og kaffefællesskab i Valby

I år var der for første gang en Break Camp med 15 juniorer på bibelcampingen i Valby, som måske er den mindste bibelcamping i Indre Mission.

»Det var en stor succes,« fortæller Maria Legarth, der er missionskonsulent og deltog som medarbejder.

Hun fremhæver fællesskabet blandt deltagerne, der er en god blanding af nordsjællændere og vestjyder. Nogle har været med flere gange, andre var med for første gang.

»Hver dag var der både fælles eftermiddagskaffe og aftensmad, hvor man kunne medbringe sin egen mad og tale sammen på kryds og tværs,« fortæller medarbejderen.

Flere deltagere i Tullebølle

Der har været et sandt mylder af børn, familier og seniorer på Tullebølle Bibelcamping i år. Deltagerantallet toppede med 140 deltagere. Der plejer at være 30-35 enheder, men i år var antallet oppe på 44.

»Vi er meget glade for udviklingen. Det giver os mod på at fortsætte med bibelcamping på Langeland,« fortæller Birgit Mogensen, der er lejrchef. Hun glæder sig over, at to af deltagerne også har sagt ja til at træde ind i udvalget.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer