Festivaler og markeder fik besøg af Indre Mission

SnakTro har sammen med frivillige og ansatte talt om tro og liv med en masse sommerglade mennesker rundt i landet.

I sommerens løb har festivaler og markeder samlet tusindvis af mennesker rundt om i Danmark. Nogle af dem har haft besøg af Indre Missions team SnakTro. Formålet var at give deltagerne et stort eller lille dryp kristendom.

I august var SnakTro på Bork Festivalen i Vestjylland. "Her skete mange gode ting. Der blev drukket en masse kaffe, der har været gode snakke, fordomme er brudt ned, og vi har lyttet til hinandens tanker omkring livet og troen," fortæller Robert Svendsen, der er leder af SnakTro.

Derefter gik turen til heste- og kræmmermarkedet Klostermærken i Løgumkloster i Sønderjylland, og senere til Wonderfestiwallen på Bornholm.

"Vi ved ikke noget bedre, end når mennesker vil snakke med os og dele liv, mening, tro og alt muligt andet med os," forklarer lederen, der glæder sig over, at der ved de tre arrangementer var over 20 personer i gang med at snakke tro med festglade mennesker. Det var SnakTro-teamet, der fik hjælp af andre ansatte i Indre Mission og af frivillige.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Glimt af håb i en følelsesladet konflikt
Ifølge David Serner, der er præst ved Den Danske Kirke i Jerusalem, er forholdet mellem israelere og palæstinensere i øjeblikket fuldt af mistillid.…
Et EVENT fyldt af overraskelser
Seminaret »Elsk Vejle« på Event overgik alle forventninger. 80 unge ville på gaden og dele karameller ud med en lille sød hilsen. …
Danskerne holder troen på afstand
Ægteparret Katie og Frederik brænder begge for det kristne arbejde. Katies amerikanske baggrund har vist dem kontrasterne mellem at være kristen i…

Annoncer