Glade børn og bedsteforældre tog hul på bibelcampingsæsonen

Der var både tid til Gud, leg og hygge i det bedste forårsvejr, da bedsteforældre tog børnebørnene med på bibelcamping i Haderup og på Mørkholt Strand Camping.

Bedsteforældre tog deres guld, børnebørnene, med på bibelcamping i Haderup og på Mørkholt Strand Camping. Der var både tid til Gud, leg og hygge i det bedste forårsvejr.

I Kristi himmelfartsferien var rigtig mange bedsteforældre på bibelcamping med deres børnebørn. I Haderup var der over 100 store og små, som hyggede sig med hinanden. Om formiddagen kunne de deltage i workshops såsom træ- og smykkeværksted, æblebagning over bål og perleværksted. Om eftermiddagen og aftenen var der familiemøder.

»Der var dejligt mange, som havde fundet vej til i Haderup. Det var skønt at opleve glade børn og voksne, som fik nogle gode oplevelser sammen i det gode vejr,« fortæller Katja Steffensen, der er missionær og sidder med i udvalget.

Længere sydpå ved Vejle var Mørkholt Strand Camping fyldt af bedsteforældre og børnebørn. Lejrchef Henrik Klitlund Nielsen, der er seniorkonsulent, havde det store smil på, da han så ud over de omkring 500, som deltog i et af aftenmøderne.

»Det er rigtig godt at se de mange glade ansigter og opleve børnenes begejstring over at synge med og deres begejstring for det, som de hører,« fortæller Henrik Klitlund Nielsen, der selv havde flere børnebørn med på camping.

Han glæder sig over mange velkendte ansigter, men også over dem, der var med for første gang.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer