IM får ny økonomichef

Det er en erfaren regnskabsmand som fra 1. september 2022 er ny økonomichef i Indre Mission

Henrik Kristoffersen er uddannet revisor og har senere suppleret med uddannelsen til kordegn. Han kommer fra en stilling som daglig leder for Brønderslev Kirkes ansatte. Her har han siden 1995 har været kordegn og haft ansvaret for regnskab og personregistrering for et større antal sogne omkring Brønderslev. Som underviser på den obligatoriske kordegneuddannelse har han et indgående kendskab til kirkeregnskab, lønforhold og personregistrering.

Henrik Kristoffersen har desuden i 12 år været bestyrelsesmedlem og de seneste 6 år formand for fagforeningen Danmarks Kordegneforening, og er således også fortrolig med medarbejderforhold og forhandlinger med de kirkelige myndigheder. Dertil kommer en fortid som sergent i Forsvaret.

Alle disse kompetencer er der brug for som økonomichef i Indre Mission, hvor Henrik Kristoffersen bliver ansvarlig for bevægelsens samlede budget og regnskab sammen med likviditetsstyring og ejendomsadministration. Desuden skal han være leder for Indre Missions økonomiafdeling og bliver en del af bevægelsens daglige ledelse.

"Jeg glæder mig meget til opgaven", siger Henrik Kristoffersen. "Både til ledelsesdelen, samarbejdet med kolleger og ikke mindst til at komme ind i bevægelsens maskinrum. Det bliver dejligt at være en del af en mission, som er båret af bøn og gavmildhed".

Henrik Kristoffersen er 52 år og gift med Lisbeth, og de har begge to været aktive i Indre Mission hele deres liv. De forventer at flytte tættere på Indre Missions Hus i Fredericia og på den måde også komme tættere på deres to sønner og familie, der bor i Aarhus-området.

"For mig klinger Indre Mission af noget godt, og jeg håber, jeg kan være med til at give den oplevelse videre - også som ny økonomichef," forklarer Henrik Kristoffersen.

Henrik Kristoffersen afløser Bjarne Christensen som fratrådte 1. april.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Den tidligere salgsdirektør drømmer om at blive præst
En dag sagde Jonas’ krop fra, og direktørjobbet og festlivet er nu erstattet af Jesus, orkidéer og Luther.
Jeg var ikke klar til det virkelige liv
Det var et kæmpe chok, da Camilla Quist trådte ud af den kristne osteklokke og ind i gymnasieverdenen. Hun kom i tvivl, om kirken var mere end en…
Nu er det tid til noget andet
Det er en afklaret Daniel Præstholm, der nu takker af som landsleder i IMU. Men det er også lidt vemodigt for ham at sige farvel efter ti år i IMU,…

Annoncer