IM får sit eget gamer-fællesskab

Missionær Henrik Jarman Topsøe har taget initiativ til at skabe et kristent fællesskab for alle, der elsker computerspil.

Fra og med 12. oktober kan alle med interesse for computerspil blive en del af et nyt og særligt IM-fællesskab for gamere. Deltagerne skal mødes online en gang om ugen på gamer-mødestedet Discord, og hver samling begynder med andagt og bøn.

Bag initiativet står missionær Henrik Jarman Topsøe, som drømmer om at få kontakt til gamere i alle aldre fra hele landet. Han fornemmer, at der er mange gamere, også i kristne miljøer, som i forvejen er aktive i nogle af de tusindvis af gaming-netværk, der findes på internettet.

"Det er rigtige fællesskaber, hvor man kan føre samtaler og have venner og kontakter, som skal plejes og vedligeholdes. Netop derfor er det et miljø, hvor vi som kristne har brug for et mødested, så vi både kan mødes indbyrdes og skabe kontakter med andre," siger han.

IM Gaming er ikke tænkt som et alternativ til fællesskaber i kirker og missionshuse, men det kan være et godt supplement, der kan styrke det kristne fællesskab på tværs af alder og geografi. Særligt hvis man skal rykke fra IMU til et IM-fællesskab eller flytte til en ny by, kan det være rart med et fællesskab, som man kan tage med sig, og som kan hjælpe med at fastholde kontakten, indtil man finder ind i et nyt fysisk kristent fællesskab, forklarer initiativtageren.

Ud over indledningen med bøn og andagt vil IM Gaming adskille sig fra andre gamer-fællesskaber ved at insistere på en ordentlig og respektfuld omgangstone. Man ikke behøver at være overbevist kristen for at være med, men man bør have en oprigtig interesse for kirke og kristendom, og man skal acceptere fællesskabets grundlag og omgangstone.

IM Gaming mødes første gang online torsdag den 12. og torsdag den 19. oktober. Derefter bliver det efter planen hver mandag. Tidspunktet er hver gang kl. 19.30 – ligesom i de fleste fysiske IM- og IMU-fællesskaber.

 

Sådan bliver du en del af IM Gaming 
1. Gå ind på discord.com og download appen på din PC eller lignende. 
2. Opret en profil, og verificer din mailadresse i forløbet. 
3. Send en venneanmodning til mr.zeldane 
4. I løbet af 1-2 dage vil du modtage en invitation til at blive en del af IM Gaming. 
5. Når du har svaret ja til invitationen, har du adgang til fællesskabet og de ugentlige samlinger. 

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Gud bærer mig - også gennem døden
Leder af Fangekoret Louise Adrian er døende. Hun har planlagt sin begravelse, som ikke skal være en sørgefest, men en gensynsfest. …
Med far på arbejde
Det er Guds opgave at redde verden og omvende mennesker. Men vi er kaldet til at møde de mennesker, Gud viser os, med hans kærlighed, siger IM's…
Jeg slap ikke fra Gud
En ulykke udfordrede Sørens måde at være et troende menneske på. »Det hele ramlede for mig, fordi det var umuligt at finde ud af, hvor Gud var,«…

Annoncer