IM-fællesskab for gamere er kommet godt fra start

Et nyt fællesskab for gamere har fået omkring 40 medlemmer og en trofast kerne, som inviterer nye med.

Missionær Henrik Jarman Topsøe er glad for opstarten og fællesskabet i IM Gaming. Foto: Getty Images

I oktober 2023 opstod et nyt landsdækkende IM-fællesskab for mennesker, som elsker computerspil og har lyst til at dyrke deres hobby sammen med ligesindede i et kristent online-miljø. Fællesskabet, der kalder sig IM Gaming, har nu mødtes online hver mandag aften i mere end tre måneder, og initiativtager Henrik Jarman Topsøe er godt tilfreds med opstarten.

»Vi har cirka 40 medlemmer, og der kommer stadig nye til. Når vi mødes mandag aften, er vi omkring 10, hvoraf de seks er en trofast kerne, som også inviterer nye med. De fleste er i slut-tyverne eller start-trediverne,« fortæller Henrik Jarman Topsøe.

En mødeaften i IM Gaming begynder med andagt og fællesbøn, hvorefter den står på et par timers computerspil. Hidtil er computerspillet foregået via en gratis server, men nu, hvor IM Gaming har vist sig levedygtigt, har han fået lov til at bruge lidt penge på en opgradering, som gerne skulle gøre hele oplevelsen endnu bedre.

»Jeg håber selvfølgelig, at endnu flere har lyst til at deltage, efterhånden som flere finder ud af, at vi findes,« siger han.

Ønsker man at være en del af fællesskabet, kan man sende en besked til mr.zeldane på gamerplatformen Discord, eller man kan kontakte missionær Henrik Jarman Topsøe på henrik.jt@indremission.dk.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer