Mange har fået øje på sønderjysk IM-fællesskab

En jubilæumsfest i Bedsted Lø tiltrak flere nye til fællesskabet. Det har givet et godt afsæt for et nyt initiativ.

Der kom langt flere til 125-års-jubilæet i Bedsted Lø, end man havde regnet med. Foto: Privat

Det kom bag på Indre Mission i Bedsted Lø i Sønderjylland, hvor mange der kom til fejringen af missionshusets 125-års-fødselsdag.

"Vi havde forventet 60 mennesker, men vi var 80, og en del havde vi ikke før set i missionshuset," fortæller formanden Ninna Madsen, der synes, at det er ret godt gået i en lille by med 600 beboere.

Bestyrelsen havde gjort sig mange tanker om jubilæet. Det begyndte med gratis spisning. Derefter var der et program, som varede 125 minutter. Jørgen Johansen, præst og tryllekunstner fra Snejbjerg, var på tre gange i løbet af festaftenen, hvor der også var meget fællessang.

Jubilæumsgæsterne kunne tilmelde sig et nyt initiativ. De kunne deltage i arrangementet "Generationer på tværs", som går ud på, at man mødes to timer en gang om måneden til spisning, spil og hygge.

"Vi er glade for at konstatere, at der har været god søgning, så vi nu er 45, som mødes til 'Generationer på tværs'," forklarer Ninna Madsen. Hun er forundret over det, der er sket i deres IM-fællesskab.

"Jeg tror, at vi har fået ny energi til at gøre noget for at invitere mennesker inden for i missionshuset, efter vi oplevede, hvilken forskel vi kunne gøre for de ukrainere, som kom til byen," forklarer formanden og nævner en anden væsentlig faktor: "Når vi holder møde i missionshuset, har vi to pauser. Den ene bruger vi til fællesbøn."

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…

Annoncer