Menighedsrejser er populære

Flere menigheder bruger Felix Rejser til at arrangere menighedsrejser.

Efter et par år på lavere blus har medarbejderne i Felix Rejser nu igen meget at se til. Salgschef Birgitte van der Schaft fortæller, at flere rejser enten er udsolgt eller næsten udsolgt, og hun glæder sig også over, at flere og flere menigheder bruger Felix Rejser i forbindelse med menighedsrejser.

»Foruden vores ordinære grupperejser, som fremgår af vores hjemmeside, arrangerer vi også sogne- og menighedsrejser, for eksempel til Israel, og her ser vi en fremgang i salget. Det er rejser, hvor en menighed tager på tur sammen, og hvor vi i Felix Rejser står for at arrangere alt det praktiske,« forklarer salgschefen og tilføjer med et smil:

»Hvis man går med tanker om en menighedsrejse, arrangerer vi gerne endnu flere.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Jesus kom til Emrah i en drøm
Emrah er flygtet fra Tyrkiet, fordi han er blevet kristen. Nu er han frivillig i den tyrkiske menighed i København og bruger tid på at evangelisere…
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…

Annoncer