Motiverede unge genstarter IMU i Stjær/Galten

Der har været efterspørgsel efter et lokalt fællesskab for unge kristne og efter en pause, er der igen IMU i Stjær/Galten Missionshus.

Der blev hygget med madlavning, fællesspisning, navnelege, andagt og spil-hygge, da 15 unge mødtes til Stjær/Galten IMU’s første aften.

Torsdag den 24. august var første aften for en nyopstartet IMU i Stjær/Galten Missionshus mellem Aarhus og Silkeborg. I mere end 35 år har der været en IMU i Stjær, men de sidste tre-fire år har foreningen været hvilende, og de unge, der bor i området, har i stedet søgt andre steder hen. »Vi har i IM-fællesskabet og blandt forældre til unge ønsket, at kunne tilbyde et lokalt kristent ungdomsfællesskab, og før sommerferien kom der en forespørgsel fra nogle unge, som ønskede et lokalt fællesskab,« fortæller Thomas Klausholm, der sidder i bestyrelsen for Stjær/Galten IM.

IM-bestyrelsen arrangerede derfor en inspirations- og visionsaften for de unge torsdag den 17. august, hvor der blev budt på pizza til både unge og forældre.

»Vi inviterede alle, som vi tænkte kunne være interesserede, og til vores store glæde kom der 12 unge mellem 16 og 20 år. Derudover kom også nogle forældre, som var med for at høre mere og vise deres støtte,« siger Thomas Klausholm.

Ungdomskonsulent Mathias Nyborg Steengaard ledte en dialog med de unge om deres tanker og ønsker til et IMU-fællesskab, og der blev delt mange gode idéer og refleksioner.

Thomas Klausholm er selv far til to af de unge i den nye IMU, og ifølge ham var motivationen høj. Det blev besluttet at holde møde hver uge og begynde hver IMU-aften med fælles madlavning og fællesspisning.

»De blev enige om, at de lige så godt kunne starte med det samme,« fortæller en glad Thomas Klausholm.

»Vi er så taknemlige for, at der er efterspørgsel efter et lokalt kristent ungdomsfællesskab, og at de unge har valgt at prioritere det.«

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Alt er tilladt men ikke alt er morsomt
Standupkomikeren Jakob Svendsen har ikke mange hellige køer, men tror på en hellig Gud.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…

Annoncer